Igienă optimă a aparatului – automat

Convenabil și inovator: mulțumită funcției brevetate* AutoDescale, aparatul dumneavoastră se poate acum detartra singur complet automat. Este suficient ca dumneavoastră să identificați o perioadă liberă de două ore. Funcția automată îndepărtează depunerile și calcarul în mod eficient – economisind timp și asigurând maximum de confort.
Aparatul se poate acum ocupa și de curățare: conductele pentru lapte si unitatea de preparare se curăță automat cu funcția AutoClean. Astfel sunt asigurate niveluri optime de protecție și igienă în orice moment. Funcțiile ComfortClean și EasyClean sunt de asemenea proiectate să vă ușureze viața: multe dintre componentele espressorului dumneavoastră pot fi îndepărtate și spălate în mașina de spălat vase.
Îndepărtare fără efort a petelor și calcarului: Miele se ocupă de curățarea și detartrarea espressorului pentru ca dumneavoastră să vă puteți ocupa de lucrurile importante. Conductele pentru lapte și unitatea de preparare sunt curățate și degresate automat cu funcția AutoClean – menținând espressorul mereu curat. Și nu este nevoie să vă petreceți timpul detartrând aparatul: funcția AutoDescale brevetată* o face automat.
Brevet: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1 Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs