Aparatul potrivit indiferent de nevoile dvs.

Perfect integrat 
Creați un aspect uniform în bucătăria dumneavoatră: espressorul Miele se potrivește perfect într-o nișă cu înălțimea de 45 cm. Poate fi combinat cu alte electrocasnice încastrate – fie vertical, fie orizontal – pentru a crea un design coerent. Astfel puteți profita la maxim de spațiul din bucătăria dumneavoastră. Aparatul integrat este de asemenea disponibil cu racord la apă curentă. Astfel este deosebit de practic, deoarece aparatul dumneavoastră Miele este mereu gata de utilizare. Având în vedere că espressorul dumneavoastră este racordat la apă curentă, nu este nevoie să umpleți manual rezervorul de apă – economisind timp și adăugând un plus de confort.
Cafeaua perfectă – oriunde o doriți 
Practic și flexibil: Aparatele Miele montate pe blat se potrivesc oriunde în bucătărie, sau chiar și în camera de zi, în cămară sau oriunde doriți să vă bucurați de o cafea proaspătă și aromată la o simplă apăsare de buton. Puteți opta între seria minimalistă CM 7 cu comenzi tactile CM sau aparatele compacte CM 6 și CM 5 cu comenzi DirectSensor. 
Aspect și funcție sofisticate 
Tehnologia noastră M Touch încercată și testată stabilește standardul pentru utilizare simplă și rapidă: electrocasnicele pot fi operate repede și intuitiv prin atingerea sau glisarea degetelor pe ecranul tactil. Cu o atingere de deget pot fi selectate numeroase funcții. Textul și simbolurile sunt întotdeauna clar vizibile.
Selecție directă simplă și intuitivă 
Selectați băutura dumneavoastră specială preferată cu o singură atingere de deget. Afișajul TFT de înaltă rezoluție asigură utilizarea intuitivă și convenabilă. Alte opțiuni și setări sunt disponibile prin comenzile cu senzor de sub afișaj. Afișajul TFT de înaltă rezoluție asigură utilizarea intuitivă și convenabilă.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs