Unităţi de păstrare a vinurilor

Design și tehnologie de vârf pe scară largă

Exclusiv bei Miele
Aspect impresionant
Aspectul formidabil al electrocasnicelor MasterCool exprimă precizie şi dedicare care ajung până la alegerea şi prelucrarea materialelor. Designul inimitabil reflectă atenţia extremă pentru detalii.
Exclusiv bei Miele
Calitate fără egal
Perfecţiune şi precizie de cea mai înaltă calitate. Acestea încep de la alegerea materialelor potrivite. Etajerele din sticlă de înaltă calitate, plasticul anti-zgâriere şi ramele din aluminiu solid dovedesc cea mai înaltă calitate. Cunoştinţele şi experienţa sunt cele mai bune argumente pentru crearea produselor de vârf.
Exclusiv bei Miele
Design la cel mai înalt nivel
Dotările interioare unice nu lasă nimic de dorit. Liniile orizontale accentuează designul purist. Panourile laterale netede, cu lac alb, din interiorul aparatului sunt uşor de curăţat şi contribuie la iluminarea perfectă, fără un efect de orbire.
Exclusiv bei Miele
Confort maxim
Electrocasnicele MasterCool oferă maximul de confort zi de zi, prin condiţiile ideale de păstrare a mâncării, distribuitorul de gheaţă şi apă, un concept de iluminat strălucitor şi gestionare confortabilă. Electrocasnicele MasterCool îndeplinesc cele mai exigente cerinţe ale nevoilor dvs. cotidiene.
MasterCool combină designul de vârf, inovaţiile impresionante şi dotări pentru confort fără egal într-un aparat electrocasnic frigorific de cel mai înalt nivel. Bucuraţi-vă de calitatea excepţională Miele aproape de perfecţiune.
Exclusiv bei Miele
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs