Elegant și cu controale inteligente 

Aura 4.0 Ambient 
Această hotă inovatoare cu recirculare extrage și filtrează vaporii și este dotată cu o varietate de funcții noi. Datorită funcției de eliminare a umidității HumidityBalance, Aura 4.0 Ambient înlătură umiditatea în timpul procesului de preparare. Un senzor integrat măsoară aerul din încăpere și stabilește cel mai bun moment pentru eliberarea umidității colectată în filtru. Ceea ce înseamnă că vă bucurați mereu de un climat optim. În plus, funcția exclusivă AmbientFragrance asigură o prospețime plăcută în încăpere, indiferent de ceea ce gătiți. Pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor dvs. puteți alege dintr-o gamă de parfumuri care sunt eliberate discret în cameră. De asemenea, puteți utiliza funcția Aura 4.0 Ambient pentru a crea un iluminat atmosferic: datorită funcției MyAmbientLight, puteți regla individual culorile luminii. Aura 4.0 Ambient este prima hotă de la Miele care funcționează prin intermediu controlului inteligent, exclusiv prin aplicația Miele Necesită o plită care să funcționeze cu Miele@home. 
Control inteligent exclusiv prin aplicația Miele
Perfect conectat: cu Con@ctivity 3.0, hota și plita dvs. pot comunica. Pentru asta, aveți nevoie de o hotă Miele conectată la WiFi. Aplicația Miele@mobile vă permite și să setați MyAmbientLight, HumidityBalance și AmbientFragrance. Mai bun decât toate: Con@ctivity 3.0 și aplicația Miele@mobile pot fi folosite împreună simultan sau pe rând. În cazul unei erori, puteți selecta funcții de bază prin butoanele tactile ascunse.
Iluminare colorată personalizată 
Să fie lumină: creați o atmosferă unică de iluminare în bucătăria dvs. cu MyAmbientLight. Prin aplicația Miele@mobile, puteți cu ușurință personaliza culoarea luminii – potrivit cu starea și atmosfera pe care vreți să le obțineți. Pentru niveluri flexibile de luminozitate, MyAmbientLight poate fi diminuat. Lumina ambientală unică va capta cu siguranță atenția tuturor.
Parfumuri exclusiviste 
Inspirați adânc și relaxați-vă: hota dvs. cu recirculare nu numai că reduce mirosurile din bucătărie, dar acționează și ca odorizant de cameră, pentru ca dvs. să puteți respira ușor indiferent ce metodă de gătit utilizați. Alegeți dintr-o gamă de parfumuri în funcție de preferințele dvs. personale. Sticluța cu parfum este introdusă în hotă de sus și este ușor de înlocuit. Puteți personaliza timpii și intervalele de dozare prin aplicația Miele@mobile. 
Funcție unică de eliminare a umezelii 
Funcția HumidityBalance asigură că orice umiditate produsă de procesul de gătire este adsorbită de un filtru special. Un senzor integrat măsoară temperatura și umiditatea aerului ambiental, și calculează cel mai bun moment de a elibera umiditatea acumulată în filtru – ca să vă puteți bucura de un climat perfect în orice moment. Această funcție poate fi controlată în orice moment prin intermediul aplicației Miele@mobile.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs