Umid. redusă vă protejează pe dvs. și casa dvs.

Miele depășește brclasa A de eficienţă a condensării
Uscătoarele Miele condensează umezeala din textile cu o eficiență cu aproximativ 50 %* mai mare decât prevăd reglementările pentru clasa de eficiență A. Aceasta se calculează prin compararea nivelurilor de umiditate a textilelor înainte de procesul de uscare cu ceea ce s-a acumulat ulterior în sertarul de condens.brLista următoare explică diferențele principale pentru un ciclu de uscare cu o încărcătură de 8 kg:
Elib. redusă umiditate pt. atmosferă ideală în sală
Majoritatea este transferată, în mod sigur, în sertarul special, sub formă de condens. Din acest motiv, toate uscătoarele Miele ating cea mai bună clasă de eficiență A a condensării și condensează umezeala cu o eficiență cu aproximativ 50 % mai mare decât prevăd reglementările respective. Cu cât clasa de eficiență a condensării a unui uscător este mai bună, cu atât mai puțină umiditate scapă în afară. Această clasificare se poate găsi lângă informațiile familiare despre eficiența energetică din colțul stânga jos a etichetei UE despre energie de pe aparatul dumneavoastră Miele.
În special etanș pentru un mediu excelent
În timpul procesului de uscare, uscătoarele Miele condensează umiditatea din haine atât de eficient încât numai o cantitate mică este eliberată în atmosferă. Cu cât umiditatea în spațiile de locuit și utilitare este mai redusă, cu atât riscul de formare a mucegaiului pe tavane și pereți este mai redus. Acest lucru vă permite să vă instalați uscătorul chiar și într-o încăpere fără ferestre sau în case cu consum de energie scăzut.
Sist. calitat. uși etanșe previne pierderea umidit.
Sistemul excelent de etanșare a ușilor de la uscătoarele Miele este o caracteristică semnificativă a calității și de asemenea motivul din spatele nivelului lor ridicat de eficientă constantă. Un inel special de etanșare a ușii tamburului cu fibre Kevlar® garantează impermeabilitate optimă. Umiditatea nu iese prin ușă și rămâne în interiorul mașinii.
Eficiență optimă în cel mai scurt timp posibil
Tehnologia de uscare Miele plasează pe primul loc ușurința utilizării. Prin urmare, uscătoarele Miele furnizează cele mai bune rezultate în cel mai scurt interval de timp. Realizând acest lucru, însă, cu 50 %* mai puțină umiditate este degajată în aerul din încăpere față decât este prevăzut pentru clasa A de eficiență a condesării.
Clasă eficiență condensare B
Aproximativ 750 ml* de umiditate sunt eliminați în atmosferă în timpul procesului de uscare. Acesta este aproximativ conținutul a trei sticle mici de apă. Cu utilizarea frecventă a aparatului, camera este supusă la 150 litri de condens în cursul unui an.Acest volum corespunde aprox. unei căzi pline.
testate în laboratoare deținute de MieleBazat pe o încărcare de 8 kg și 60 % umiditate reziduală la începutul programului Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs