Curățare certificată și eficiență energetică

Confirmat de către experţi independenţi
Bine-cunoscutul Institut de Cercetare Aplicată din Krefeld (WFK) a testat şi verificat performanţa de spălare semnificativ îmbunătăţită a noilor maşini de spălat de la Miele cu funcţia „Intensive Flow” a sistemului Powerwash: performanţe de curăţare incredibile: cu cel puţin 10% mai bine decât înainte.
PowerWash 2.0 – evoluţia ecologică.
Aparatele electrocasnice Miele cu Powerwash 2.0 spală cu până la 40%* mai eficient decât impune clasa maximă de eficienţă energetică A+++ şi asigură curăţarea chiar şi a volumelor mici de rufe în condiţii de eficienţă energetică maximă. Secretul: Tehnologia de spălare inovatoare Spin&Spray permite menţinerea unui nivel foarte redus de apă, iar astfel economiseşte energie preţioasă în timpul încălzirii. Toate acestea cu performanţe bune de curăţare, rezultate excelente de clătire şi durate moderate de funcţionare ale programelor, chiar şi în modul Rufe bumbac. În consecinţă, niciun program de spălare al gamei Miele W1 nu durează mai mult de 3 ore. PowerWash 2.0 stabileşte noi standarde de eficienţă a spălării: curăţenie şi economie fără compromisuri, cum nu au mai existat.
Cu 40% mai economic decât valoarea de prag (46) pentru clasa de eficienţă energetică A+++, în funcţie de model Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs