Rama potrivită pentru designul bucătăriei dvs

Clasic
Rama din oţel inoxidabil clasic şi designul adâncit al acestor plite cu gaz le conferă un aspect profesional. În armonie cu piesele din vecinătate, plitele din oţel inoxidabil sunt poziţionată în faţă. Suporturi de vase individuale vă permit să deplasaţi vasele cu uşurinţă şi sunt uşor de curăţat mulţumită suprafeţei emailate. 
Elegant
Aceste plite cu gaz prezintă o adâncitură foarte mică, care se integrează neobtruziv în bucătărie. Suporturile de vase din fontă emailată premium pot fi spălate în maşina de spălat vase. Operarea se face prin comenzi rotative metalice. Plitele cu gaz puţin adânci, cu baza din oţel inoxidabil sunt echipate cu componente electronice inteligente de vârf. Acestea au dotări premium, printre care funcţiile QuickStart şi GasStop & ReStart. 
Plitele din gama „Elegant”
Plitele cu gaz cu vitroceramică au un aspect deosebit de elegant. Suporturile pentru oale sunt realizate din fontă, sunt emailate şi au o construcţie de înaltă calitate, putând fi curăţate în maşina de spălat vase. Acestea oferă un spaţiu generos şi o bază sigură pentru depozitarea oalelor şi vaselor de toate dimensiunile. Comenzile rotative metalice solide emană un sentiment de calitate, o caracteristică a tuturor produselor Miele. Aceste plite elegante dispun de sisteme electronice inteligente de la modelele din gama medie în sus, inclusiv un temporizator, precum şi alte dotări care oferă mai mult confort utilizatorului. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs