Pur și simplu magic 

Puteți găti un pește într-un bloc de gheață? Acesta este doar un exemplu dintre multele întrebări care ne țin ocupați în fiecare zi. Pentru că singura cale de a crea 1000 de noi posibilități pentru clienții noștri este aceea de a contempla imposibilul. De la mașina de spălat vase operată electric până la cuptorul încorporat cu aburi și sertarul de încălzire Gourmet, electrocasnicele Miele ridică ștacheta de decenii. Iar GENERATION 7000, ce urmează a fi lansată în 2019, nu este o excepție. Această gamă este dotată cu numeroase inovații care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie modernă. 
Pește în gheață 
Cu cuptorul Dialog, am inventat o cu totul nouă metodă de gătit. Tehnologia M Chef prepară întregul volum de alimente de la început, în loc să progreseze dinspre exterior spre interior. Astfel, puteți chiar să gătiți un pește într-un bloc de gheață fără ca aceasta să se topească. Această tehnologie unică va inspira bucătarii amatori, precum și bucătarii-șef și le va transforma creativitatea în magie adevărată. 
TasteControl 
Cuptoarele convenționale din gama GENERATION 7000 sunt dotate și cu un număr de noi funcții pentru a vă oferi mai multă libertate când gătiți. TasteControl, de exemplu, deschide automat ușa pentru a preveni continuarea preparării mâncării dincolo de gradul perfect de gătire, ca dumneavoastră să vă puteți relaxa și să puteți avea grijă de musafiri. 
FoodView 
Iar mulțumită FoodView, puteți ține sub supraveghere mâncarea prin intermediul unei camere montate în interiorul cuptorului, chiar și când nu sunteți acasă. Temperatura și timpul pot fi controlate în mod convenabil prin intermediul aplicației. 
Aceste inovații și multe altele – toate fiind elaborate intern și fiind dotate cu sigiliul „Exclusiv de la Miele“ – sunt mai detaliat prezentate în secțiunea următoare. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs