Cum să găsiți cuptorul cu aburi potrivit

Căutați să cumpărați un nou cuptor cu aburi, dar nu știți de unde să începeți? Utilizați ghidul nostru de cumpărături pentru a găsi aparatul potrivit care vă satisface nevoile și dorințele, pur și simplu trecând prin câteva întrebări.

 

Permiteți Ghidului nostru de Cumpărături să vă arate calea!

Răspunzând la câteva întrebări despre necesitățile dvs. de gătit, ghidul nostru de cumpărături va ști ce cuptor cu aburi Miele este cel mai avantajos pentru dvs.

• Ce cuptor cu aburi este potrivit pentru bucătăria dvs.? Căutați un cuptor cu aburi încorporat pentru un aspect curat sau un model de sine stătător care se potrivește pe majoritatea blaturilor de bucătărie? Preferați un cuptor combi cu abur, cuptor cu microunde combinat sau un steamer cu presiune pentru mese deosebit de sănătoase? Vă vom ajuta să vă găsiți potrivirea.

• Ce design și tip de control este cel mai bun pentru dvs.? De la elementele clasice și minimaliste la modele caracterizate prin sticlă și inox, cuptoarele noastre se potrivesc cu orice design. Opțiunile de control de asemenea satisfac orice preferințe, putând alege de la ecrane tactile mari, comenzi directe sau control cu senzori pentru a selecta modurile și setările.

• Ce dotări și moduri sunt importante pentru dvs.? Cuptoarele cu aburi Miele vin cu o gamă largă de opțiuni și dotări, precum un timer precis pentru cărnuri, un mod de extra umiditate sau rezultate crocante, control prin mișcare și presetări pentru o varietate de mâncăruri și mese, pentru a enumera câteva.

 

Descoperiți gama noastă completă de cuptoare cu aburi și produse înrudite

Toate cuptoarele cu aburi

Accesorii

Piese de schimb