O simplă atingere

Acum vă puteți bucura de operare tactilă intuitivă cu patru sau cinci variante: M Touch și M Touch S sunt dotate cu ecrane tactile integrale. Aparatele DirectSensor și DirectSensor S sunt operate prin intermediul unor comenzi cu senzori și a unui ecran clar cu afișaj text. Limba afișajului poate fi modificată pentru a se potrivi utilizatorului. Varianta noastră EasyControl este utilizată prin comenzi clasice. Toate aceste sisteme de operare diferite se bazează pe același concept, caracterizat de claritate, longevitate și detalii de înaltă calitate. O ATINGERE DE GENIU.
M Touch
Maxim de eleganță combinat cu maxim de confort. Ecranele tactile integrale oferă o estetică de necombătut: controlați-vă aparatele rapid și intuitiv prin atingerea sau glisarea ecranului. Multe funcții pot fi selectate doar cu o atingere de deget. Textul și simbolurile sunt întotdeauna clar vizibile. Nou: culorile pot fi comutate spre o versiune mai puțin luminoasă – ideal dacă utilizați un aparat alb.
Afișaj M Touch S
 Aspect și funcție sofisticate. Tehnologia noastră M Touch încercată și testată este disponibilă și cu un afișaj mai îngust – oferind aceleași funcții.
DirectSensor
Selectare directă și ecran clar cu afișaj text pe patru linii. Comenzile cu senzor permit opțiuni cum ar fi selectarea directă a modului de operare. Alte opțiuni și setări sunt afișate prin ecranul clar cu afișaj text pe patru linii
DirectSensor S
Selecție directă și ecran cu o linie de text clar. Comenzile cu senzor permit opțiuni cum ar fi selectarea directă a modului de operare. Alte opțiuni și setări sunt afișate prin ecranul clar cu afișaj text pe o linie
EasyControl
Rapid și convenabil. În acest caz, aparatul este operat prin două butoare rotative retractabile, iar informațiile privind starea apar pe un afișaj LC mare cu 7 segmente.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs