Pentru toate gusturile 

Indiferent cum vă aranjați aparatele, ele vor fi mereu în armonie perfectă. Fronturile perfect coordonate ale aparatelor vor crea un aspect armonios indiferent unde așezați fiecare aparat individual, oferindu-vă mai multă flexibilitate și asigurând un design consecvent al bucătăriei. Puteți combina aparatele pe orizontală într-un design panoramă, pe verticală într-un design turn, central într-un design CubiQ sau în formă de T. Indiferent de ce spațiu dispuneți sau ce necesități de utilizare aveți, va exista o opțiune care să vi se potrivească. 
Design Panoramic
Totul aliniat. Aranjamentul orizontal la nivelul ochilor vă oferă cea mai bună perspectivă a tuturor electrocasnicelor și asigură acces convenabil. Atrăgător din punct de vedere estetic: linia elegantă a amenajării bucătăriei dumneavoastră.
Design în formă de T
Deschis la orice. Loc pentru mai mult? Cinci electrocasnice pot fi aranjate simetric cu design-ul în formă de T. Astfel vă rămâne suficient spațiu lângă și deasupra electrocasnicelor pentru dulapurile de bucătărie.
Design turn
Aranjament vertical perfect. Cuptor convențional, cuptor cu aburi sau electrocasnice combi: design-ul turn oferă o posibilitate de amenajare eficientă a electrocasnicelor dumneavoastră și asigură o bună capacitate de utilizare.
Design CubiQ
O combinație concentrată. Oferind cea mai bună perspectivă: aranjarea în formă de pătrat se concentrează pe pasiunea dumneavoastră de a găti într-o singură zonă – și asigură că electrocasnicele dumneavoastră sunt la o înălțime convenabilă.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs