Cum să găsiți cuptorul potrivit

Căutați să cumpărați un nou cuptor, dar nu știți de unde să începeți? Utilizați ghidul nostru de cumpărături pentru a găsi modelul potrivit care vă satisface nevoile și dorințele, pur și simplu trecând prin câteva întrebări.

 

Permiteți Ghidului nostru de Cumpărături să vă arate calea!

Răspunzând la câteva întrebări despre necesitățile dvs. de gătit și despre bucătărie, ghidul nostru de cumpărături va ști care cuptor Miele este cel mai bun pentru aranjamentul dvs. specific.

• Ce cuptor oferă o bună potrivire cu bucătăria dvs.? Căutați un cuptor încorporat cu plită instalată independent sau un model combinat cu plită sub blat? Sau preferați o combinație cu cuptor cu microunde încorporat sau un cuptor dialog cu o varietate de modele?

• Ce design și tip de control este cel mai bun pentru dvs.? De la elemente clasice și minimaliste, la modele caracterizate de sticlă și inox, cuptoarele noastre se pot potrivi oricărui design. Opțiunile de control sunt de asemenea destinate tuturor preferințelor, cu butoane retractile sau controlate prin senzor pentru modurile de input și setări.

• Ce dotări și moduri sunt importante pentru dvs.? Cuptoarele Miele vin cu o gamă largă de opțiuni și dotări: precum un Timer precis pentru cărnuri, un mod de extra umiditate sau rezultate crocante și un proces special care face curățarea cuptorului o joacă de copii, pentru a enumera câteva.

 

Cuptoare combi cu microunde

Accesorii

Spre partea de sus a paginii