Cum să găsiți calandrul potrivit pentru gospodăria dumneavoastră

Căutați să cumpărați un nou fier de călcat, dar nu știți de unde să începeți? Utilizați ghidul nostru de cumpărături pentru a descoperi sistemul de călcare care se potrivește nevoilor dvs., pur și simplu trecând prin câteva întrebări.

 

Permiteți Ghidului nostru de Cumpărături să vă arate calea

Răspunzând la câteva întrebări despre dorințele dvs. legate de călcat, ghidul nostru de cumpărături va ști ce fel și ce dotări sunt cele mai potrivite pentru aranjamentul dvs.

• Ce sistem de călcare se potrivește gospodăriei dvs.? Au nevoie rufele dvs. de un sistem de călcare compact cu abur și cu generator de aburi pentru materiale, masă de călcat specifică și husă pentru masă, sau de sistemul de călcat rotativ pentru o varietate largă de textile; ghidul nostru vă va ajuta să descoperiți ce tip este potrivit pentru dvs.

• De cât de multă presiune aveți nevoie? Unele modele oferă presiune suplimentară pentru penetrare extra de până la 4 bari, pentru a gestiona profesional cutele de pe hainele dvs. Aburul pătrunde chiar și în materialele groase și dense utilizând jeturi de aburi sau livrare continuă de aburi.

• Ce dotări și specificații sunt importante pentru dvs.? Sistemele noastre de călcare vin cu o gamă largă de opțiuni și dotări precum sistem activ de aspirare care ține hainele pe lor, opțiunea de a reîmprospăta rufele cu abur sau un rezervor suplimentar pentru a nu pierde niciodată furnizarea de aburi.

 

Descoperiți gama noastră completă de calandre și produse înrudite

Toate sistemele de călcat

Piese de schimb

Accesorii