Dalad Kambhu

Femeia internațională a autenticității

Simțindu-se din punct de vedere cultural acasă în Thailanda și fiind un jucător important pe scenele restaurantelor din New York și Berlin, Dalad Kambhu este o adevărată sursă de inspirație. Ea a început ca model și apoi și-a făcut un nume ca bucătar. Înarmată cu viziune și compasiune, deși nu are o pregătire tradițională în arta culinară, ea a obținut cea mai înaltă recunoaștere posibilă – o stea Michelin.

Cu ce gătește

Gătire avansată

Cuptor Dialog

Gătitul inteligent

TwoInOne

Dotări îmbunătățite

Cuptor

„Ar trebui să fie mai multe femei aici unde sunt eu.“

Dalad Kambhu despre faptul că este singura femeie care a primit o stea Michelin în 2019

Povestea lui Dalad

Ea insistă că biografia sa nu este o poveste despre un model devenit bucătar, ci mai degrabă despre o femeie care nu a renunțat niciodată. Pasiunea ei pentru învățare, experimentare și iterație i-a permis să atingă cea mai bună creativitate ca bucătar de renume mondial.

 

        

Viziune revoluționară

Căutarea unei pregătiri a alimentelor cu risipă redusă

Dalad s-a angajat inclusiv să-și urmeze pasiunea în cel mai durabil mod posibil. Ea împărtășește adesea sfaturi despre moduri de reducere a risipei de alimente și de prelungire a duratei de viață a ingredientelor proaspete. Stabilirea unor noi rutine de gustare și depozitare contează foarte mult, dar merge mai departe de atât. Decizia ei de a colabora cu Miele a fost susținută de un angajament comun față de durabilitate, care se reflectă în tehnologiile care ne sunt dragi – cum ar fi compartimentele PerfectFresh, care păstrează alimentele perfect proaspete pentru mai mult timp, și funcția sous-vide pentru sigilarea în vid a alimentelor.

„Speranța mea e să pot schimba modul de gândire. Să ne facem propriile gustări din coji de cartofi, să congelăm pâinea feliată – vreau ca acestea și alte idei să ne vină în minte înainte de a ne gândi să aruncăm lucruri.“

 

         

 

În zonă

Prima impresie despre Dalad ar putea fi a cuiva liniștit și rezervat. Dar nu vă lăsați păcăliți de asta. Ea este o adevărată forță în lumea bucătarilor de elită și are cerințe ridicate atât vis-a-vis de propria-i persoană, cât și cu privire la echipamentele care au privilegiul de a primi spațiu în bucătăria sa.

Atunci când s-a hotărât ce aparat să încerce mai întâi, s-a orientat în mod natural către plita TwoInOne. Puterea sa impresionantă de gătit cu aspirare automată a extractorului îi oferă puterea și controlul pe care și le dorește atunci când gătește. Funcția PowerFlex XL aduce, de asemenea, apa la punctul de fierbere mai repede și oferă, în mod impresionant, spațiu pentru patru oale și tigăi mari, oferindu-i viteza și flexibilitatea de care are nevoie pentru a-și atinge cea mai bună creativitate.

Dalad va fi bucuroasă să confirme că TwoInOne oferă putere instantanee pe care o puteți controla instantaneu. Este aparatul care vă permite să intrați cu adevărat în zonă.

 

„Am trăit timp de zece ani în orașul care nu doarme niciodată. De aceea îmi place să lucrez rapid și furios.“

 

Este rândul tău?

Pe locuri, fiți gata, gătiți!

    

Explorați mai multe povești

Helena Rizzo

Acest bucătar-șef foarte talentat din Brazilia vede povești în diversele ingrediente cu care se întâlnește.

Azuma Makoto

Acest artist floral japonez renumit în toată lumea i-a inspirat pe cei trei bucătari-șef ai noștri să dea dovadă de creativitate.

Kyle Connaughton

Un bucătar-șef laureat cu trei stele Michelin dedicat îngrijirii ingredientelor, de la proveniență până la prezentare.

Descoperiți o nouă lume a gătitului cu cuptoarele Generation 7000, plitele cu inducție, aparatele de cafea și multe altele.

Miele. Calitatea care precedă timpurile noastre