Aplicația Miele Scout

Indiferent dacă sunteți acasă sau în deplasare – cu aplicația Miele Scout* pentru smartphone sau tabletă trebuie doar să îi spuneți aspiratorului dvs. robot unde și când să curețe. Aplicația oferă funcții de operare convenabile.

Miele@home

Poate fi rulat acasă folosind aplicația sau în timpul deplasării

Scout poate fi controlat în mod convenabil cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone sau tabletă în timp ce sunteți în mișcare. Sunt disponibile diverse funcții convenabile. De exemplu, se poate programa în fiecare zi o "oră de pornire" diferită pentru Scout cu ajutorul cronometrului. Vizualizarea hărții vă permite să urmăriți procesul de curățare în orice moment.

Afișaj evoluție

Toate informațiile cheie dintr-o singură privire

Ecranul de pornire vă furnizează toate informațiile-cheie dintr-o privire, de exemplu, modul în care se află aparatul Scout în acest moment și când va începe sesiunea următoare de curățare. Cu doar două clicuri puteți selecta un mod de curățare și puteți porni imediat aspiratorul robot.

Maparea acasă

Harta virtuală a casei dvs.

Scout navighează sistematic prin camere. Acesta stochează în memorie traseul pe care l-a parcurs și îl folosește pentru a genera o hartă virtuală. Apoi, acesta poate găsi traseul ideal pentru curățarea completă și eficientă. Cu ajutorul aplicației, harta poate fi utilizată pentru a verifica locul în care se află aspiratorul robot într-un anumit moment, precum și locurile în care deja a curățat. Zonele favorite care au nevoie de o curățare mai frecventă pot fi programate ca atare. În plus, pot fi marcate și zone speciale pe care Scout ar trebui să le evite.

Timer

Ora de pornire liber programabilă

Cu Scout puteți să programați momentele de curățare a pardoselilor individual. Puteți să îl puneți la treabă, de exemplu, când nici măcar nu sunteți acasă. Scout va începe curățenia la ora selectată. Aparatul revine apoi la stația de bază de unul singur pentru a-și reîncărca bateriile. Până la 7 funcții timer individuale pot fi alese, permițând începerea curățeniei la ore diferite în fiecare zi a săptămânii. Așa că simțiți-vă liber să ieșiți din casă în timp de Scout o curăță.

Home Vision**

Vedeți lumea prin ochii lui Scout

Utilizând ambele camere frontale puteți verifica în orice moment, chiar și din mers, dacă totul este în regulă acasă și dacă aparatul dvs. Scout muncește din greu. Puteți urmări și activitățile de curățenie ale aparatului din propria sa perspectivă. Astfel veți ști întotdeauna unde se află Scout. Butoanele cu săgeți fac navigarea aparatului extrem de simplă. Desigur, urmărirea în timp real a imaginilor camerei e codificată.

*Disponibil pentru un dispozitiv mobil (cerințe minime Android 6.0+ și iOS 11.0+)
**Dotările depind de model