1 kg de cafea Miele şi un termos cadou la achiziţionarea unui espressor CM 6 sau CM7

CĂTRE PRODUSE

Savurați o ceașcă de cafea absolut perfectă cu espressorul Miele.

Ceașcă după ceașcă, pur si simplu plăcere pură. Miele. Pentru tot ceea ce iubiți cu adevărat.

Experiența complexă Miele garantează savoarea inegalabilă a cafelei, de la alegerea bobului de cafea perfect până la întreținerea simplă a aparatului.

Aroma perfectă nu este rezultatul întâmplării.

Tehnologiile perfect coordonate ale espressoarelor Miele garantează savoare excepțională în mod constant. Mecanismul conic de măcinat din inox macină fiecare bob în mod uniform, pentru a-i păstra aroma completă. Apoi, sistemul Aromatic dinamic din camera de infuzie mixează cafeaua și apa prin dilatare în timpul procesului de infuzare. Împreună, furnizează o aromă intensă cu mai puține nuanțe amare.

Black Edition

Totul se rezumă la boabe.

O cafea perfectă începe cu cel mai important ingredient: bobul de cafea. Black Edition nr°1 este produsă din patru tipuri de boabe de cafea Arabica pură din America de Sud, culese manual în modul tradițional și prăjite lent pentru a se potrivi cu espressoarele Miele. Marca proprie de cafea Miele este disponibilă cu sigiliul Fairtrade, certificare organică și o aromă inconfundabilă.

Însoțiți-ne într-o vizită la maeștrii prăjitori de cafea care crează Black Edition Nr.1. Un produs al cărui gust unic este rezultatul unei griji enorme și al atenției la detalii.

Urmăriți documentarul nostru video

Satisfaceți orice preferință în materie de gusturi la o apăsare de buton.

Rețete cu cafea

Aromată sau dulce, cafeaua poate fi foarte bună pentru gătit sau copt. Redescoperiţi cafeaua boabe sub forma unui ingredient special în reţete unice.

Inspirați-vă de aici
CupSensor

Se adaptează la orice dimensiune de ceașcă.

Ceașcă mică de espresso sau pahar înalt pentru latte macchiato: senzorul CupSensor detectează înălțimea și poziționează brațul central în mod corespunzător. Distanța ideală nu numai că evită stropirea, ci asigură de asemenea temperatura perfectă a cafelei și cel mai bun caimac posibil. Gata de servire!

OneTouch for Two

Un buton pentru dublă savoare.

OneTouch for Two permite prepararea a două cafele delicioase în același timp: este cel mai rapid și simplu mod de a savura două cafele împreună, indiferent că este vorba despre espresso, cappuccino, latte macchiato sau altă varietate de cafea.

O simplă atingere pentru obținerea gustului.

Comenzile tactile auto-explicative, inclusiv afișajul C-Touch al modelelor CM7 sunt intuitive și simplu de operat cu un singur deget, datorită afișajului text clar. În modul expert, setările pentru preparare precum dimensiunea de măcinare, temperatura și volumul de apă pot fi ajustate chiar și în timpul procesului. Setările preferate pentru cafea pot fi adăugate la lista profilelor de utilizatori programabile.

Fiecare ceașcă este o ceașcă perfectă.

O curățare bună pe timp de noapte.

Espressorul Miele CM7 poate fi programat să se decalcifieze o dată pe zi – noaptea este o perioadă foarte convenabilă. Funcția brevetată AutoDescale (decalcifiere automată) utilizează un cartuș aflat în spatele aparatului electrocasnic. Acest lucru împiedică dezvoltarea calcarului persistent.

* EP2705783B1, US201400060338A1

Care vi se potrivește cel mai bine?

Disponibilitatea modelelor, funcțiilor și culorilor poate varia.