Tendinţe culinare

Mâncarea şi băutura creează o conexiune între oameni, naţiuni şi generaţii. Acestea încorporează cultura şi comunicarea, făcând legătura între tradiţii şi modernitate. În secţiunea à la carte, veţi descoperi articole interesante, noi şi informative despre tot ce are legătură cu mâncarea şi băutura, gătitul şi savurarea meselor.

Tunedin - stock.adobe.com

Ce este nou?

Ce se întâmplă acum pe scena delicateselor? Ce este la modă în lumea culinară în metropolele lumii? Cunoaşterea regiunii de origine a mâncărurilor este din ce în ce mai importantă pentru cei mai buni bucătari din lume. Restaurantele cu stele Michelin descoperă vegetarienii. Berile premium şi scumpe cuceresc piaţa. În ultimii câţiva ani, au fost dezvoltate multe mărci noi de gin deosebite faţă de reţeta tradiţională. Acestea sunt doar patru exemple de „tendinţe culinareˮ care au fost descoperite şi descrise mai detaliat. Noi suntem întotdeauna atenţi la ce se întâmplă!

Aflaţi mai multe
Curioso Photography - stock.adobe.com

Relatări despre succese în bucătărie

Unde puteţi mânca preparate bune şi autentice în Singapore? Cum preparaţi un peşte în sare? Ce comandaţi pentru o seară plăcută în doi? Care este caracteristica specială a sortimentului Portuguese Vinho verde? Cum a devenit Muzicianul Galben, Dieter Meier, cultivator de vinuri organice? Acestea sunt doar câteva din întrebările interesante pe care le discutăm în poveştile noastre despre mâncare şi băutură

Aflaţi mai multe