Promoții

120 days money back guarantee la produsele din Seria 120.*

Sărbătoriți 120 de ani de pasiune și inginerie inovatoare. De-a lungul timpului am supus electrocasnicele la teste dure, testând calitatea fiecărei componente până la limită. Nu doar o verificare amănunțită a calității și longevității, dar și a performanței și prieteniei cu utilizatorii. Acest lucru are ca rezultat electrocasnice care fac faţă oricărei provocări în casa dvs. - nu doar acum, ci și pentru anii următori.

* Promoția valabilă până la 31.12.2019 (ultima dată de cumpărare) numai pentru produsele achiziționate din România. În cazul în care nu sunteţi mulţumiţi este posibilă returnarea aparatului.
Prețul de achiziție va fi transferat numai prin transfer bancar.

Aflaţi mai multe

Voucher pentru maşina dumneavoastră de spălat vase cu AutoDos

Set de 6 PowerDisks® All in 1!

Comandaţi acum setul PowerDisk pentru până la 6 luni de spălare gratuită la maşina de spălat vase.

Valorificare voucher

Cadoul dumeavoastră pentru uscătorul Miele

Când aţi achiziţionat un uscător de rufe aţi primit un voucher pentru un parfum pentru uscător Aqua gratuit. Îl puteţi comanda pe magazinul nostru online shop.miele.ro.

Valorificare voucher

Voucher pentru uscătoarele T1 Active Plus

Trei parfumuri pentru uscător în valoare de 156 Lei.

Când aţi achiziţionat noul dumneavoastră uscător T1 Active Plus aţi primit un voucher pentru trei parfumuri pentru uscător Miele, la alegerea dumneavoastră. Vă puteţi revendica voucher-ul aici pentru a vă putea bucura de rufe uscate perfect şi cu un parfum proaspăt şi minunat.

Aflaţi mai multe

Campanie TwinDos

Detergent Miele gratuit pentru un an!

Detergent gratuit UltraPhase 1 și UltraPhase 2 pentru un an de zile la achiziționarea unei mașini noi de spălat rufe Miele W1 TwinDos în perioada martie - august 2017.

Revendicați-vă voucher-ul

Voucher cu mașina dvs. de spălat vase G6000 Eco-Flex

1 an de Miele UltraTabs Multi gratuit

La achiziționarea mașinii dvs. de spălat vase G6000 Eco-Flex veți primi un voucher pentru 15 cutii de 20 Miele UltraTabs Multi.

Revendicați-vă voucher-ul