Promoții

Cadoul dumeavoastră pentru uscătorul Miele

Când aţi achiziţionat un uscător de rufe aţi primit un voucher pentru un parfum pentru uscător Aqua gratuit. Îl puteţi comanda pe magazinul nostru online shop.miele.ro.

Valorificare voucher

Voucher pentru uscătoarele T1 Active Plus

Trei parfumuri pentru uscător în valoare de 156 Lei.

Când aţi achiziţionat noul dumneavoastră uscător T1 Active Plus aţi primit un voucher pentru trei parfumuri pentru uscător Miele, la alegerea dumneavoastră. Vă puteţi revendica voucher-ul aici pentru a vă putea bucura de rufe uscate perfect şi cu un parfum proaspăt şi minunat.

Aflaţi mai multe

Voucher la achiziţionarea unui aspirator Complete C3

Preţ special şi livrare gratuită la achiziţionarea sacilor Originali Miele HyClean XXL

La achiziţionarea aspiratorului dumneavoastră Miele Complete C3 veţi primi un voucher pentru preţ special şi transport gratuit pentru sacii Originali Miele HyClean XXL.

Revendicaţi voucher-ul

Voucher împreună cu cuptorul dvs Miele

1 set de glisiere telescopice FlexiClip gratuit

La achiziţionarea noului dumneavoastră cuptor electric Miele H 2666 BP aţi primit un voucher pentru un set gratuit de glisiere telescopice Miele FlexiClip. Voucher-ul poate fi revendicat pe magazinul online Miele shop.miele.ro

Aflaţi mai multe

Campanie TwinDos

Detergent Miele gratuit pentru un an!

Detergent gratuit UltraPhase 1 și UltraPhase 2 pentru un an de zile la achiziționarea unei mașini noi de spălat rufe Miele W1 TwinDos în perioada martie - august 2017.

Revendicați-vă voucher-ul

Voucher cu mașina dvs. de spălat vase G6000 Eco-Flex

1 an de Miele UltraTabs Multi gratuit

La achiziționarea mașinii dvs. de spălat vase G6000 Eco-Flex veți primi un voucher pentru 15 cutii de 20 Miele UltraTabs Multi.

Revendicați-vă voucher-ul