EXISTĂ MULTE MOTIVE BUNE PENTRU A ALEGE MIELE.

Iată doar şase dintre acestea. De când compania a fost înfiinţată în 1899, Miele a rămas fidel promisiunii sale de brand „Immer Besser”. Aceasta înseamnă că vom face tot ce putem pentru a fi „întotdeauna mai buni” decât concurenţii noştri şi „întotdeauna mai buni” decât suntem în prezent. Dorim să facem astfel încât viaţa de zi cu zi să fie mai uşoară şi plăcută pentru clienţii noştri cu produse mai bune şi mai bune. Pentru clienţii noştri acest lucru înseamnă liniştea de a şti că a alege Miele este o decizie bună – probabil una pe viaţă.

Miele Qualität

Calitatea Miele

Timp de peste 120 de ani, rezultatele perfecte au fost imperative pentru noi: vă puteți baza pe Miele. Suntem singurii producători din industria noastră care testează produsele cum ar fi mașinile noastre de spălat, uscătoarele de rufe, mașinile de spălat vase și cuptoarele până la echivalentul a 20 de ani de utilizare.
Prin urmare, vă putem oferi fiabilitate unică și linişte. Acest lucru explică de ce clienții Miele din întreaga lume rămân fideli brandului și recomandă Miele altora. Privind spre viitor, nu vom face niciun compromis atunci când vine vorba de fiabilitatea și durabilitatea aparatelor noastre.

Tehnologia Miele

Miele este caracterizat de tehnologie fascinantă și rezultate excelente combinate cu un consum minim de energie. Acest lucru se aplică pentru îngrijirea igienică și delicată a rufelor, a pardoselii și a veselei dumneavoastră, precum și pentru a savura delicii culinare deosebite. Cheia pentru aceasta este o multitudine de caracteristici inovatoare disponibile numai de la Miele. Acest lucru este susținut de numeroase locuri întâi obţinut în testele de renume ale produselor din întreaga lume.

Handwerkskunst

Măiestrie Miele

Miele este reprezentat de măiestrie în adevăratul sens al cuvântului, care combină viziunea, precizia și o mare atenție la detalii. Fiecare dintre produsele noastre este fabricat la cele mai înalte standarde și este supus unor controale de calitate stricte, inclusiv teste individuale ale suprafeţelor cu mănuși. De la mânerele fabricate dintr-o singură bucată de metal la dimensiunile potrivite pentru toate grupele de produse, fiecare element face parte din călătoria noastră spre perfecțiunea absolută. Nimic nu este mai important pentru noi decât ca dumneavoastră sa vă bucurați de Miele pentru cât mai mult timp.

Miele Design

Designul Miele

Miele crede în linii curate, eleganță și utilizare intuitivă. Indiferent dacă este vorba despre selectorul rotativ convențional, comenzile discretecu senzor sau afișajul tactil de înaltă rezoluție: utilizarea unui produs Miele este atât ușoară cât și de distractivă. În nicio altă parte nu veţi veți găsi o gamă atât de atent coordonată din punctul de vedere al liniilor de design si al optşiunilor de culorim astfel încât să se potrivească cu diferitele tipuri de fronturi de mobilier. Indiferent de stilul bucătăriei dvs.: Miele este opţiunea perfectă.

Miele Service

Serviciile Miele


Clienții Miele se bucură de un tratament preferențial: datorită serviciilor post-vânzare rapide și eficiente, care au fost votate cel mai bune în ramura sa de industrie de multe ori. Dacă aveți nevoie de instrucțiuni personalizate privind utilizarea aparatului sau curățarea profesională a aparatelor dvs., Miele vă va vizita cu plăcere acasă. Vom fi mereu acolo pentru dumneavoastră. Aceasta este o promisiune!

Die Marke Miele

Marca Miele


În multe țări, Miele este cel mai dorit brand din industria sa. Pe piața internă germană, Miele a fost votat chiar "cel mai bun brand din istorie" în toate categoriile de produse. Şi deţinerea produselor de la o astfel de marcă dezvăluie multe despre utilizatorii săi: clienții Miele au așteptări mari pentru performanța și ecologia aparatelor lor de uz casnic.
Persoanele care cumpără Miele sunt conștienți de calitate și au stil!