Există numeroase motive întemeiate pentru a alege Miele.
Iată numai şase dintre ele.

De la înfiinţarea companiei în 1899, Miele a rămas fidelă promisiunii mărcii „Immer Besserˮ (Întotdeauna mai bine). Aceasta înseamnă că vom face tot ce ne va sta în putinţă pentru a fi „immer besserˮ (întotdeauna mai buni) decât concurenţii noştri şi „immer besserˮ (întotdeauna mai buni) decât suntem deja.

Beständigkeit

Calitatea Miele

De peste 100 de ani s-a consacrat ideea că se poate avea încredere în Miele şi în aparatele noastre electrocasnice. Noi suntem unicul producător din domeniu care testează produsele, precum maşinile de spălat, uscătoarele, maşinile de spălat vase şi cuptoarele, pentru o utilizare echivalentă cu 20 de ani. O dată Miele, întotdeauna Miele: Clienţii Miele din întreaga lume rămân fideli mărcii şi recomandă Miele şi altora. Privind în viitor, promitem să nu facem niciun compromis în privinţa fiabilităţii şi rezistenţei aparatelor noastre.

Überlegende Technik

Tehnologia Miele

Miele este sinonim cu rezultatele de vârf combinate cu un consum minim de energie. Acest lucru este valabil atât pentru întreţinerea igienică şi blândă a rufelor, pentru curăţarea podelelor şi a veselei, cât şi pentru prepararea unor delicatese culinare extraordinare. Cheia pentru toate acestea o reprezintă numeroasele dotări inovatoare disponibile numai la Miele. Acest lucru este dovedit de numeroasele clasări pe primul loc la teste de produse de referinţă din întreaga lume.

Benutzerfreundlichkeit

Confortul Miele

Indiferent dacă utilizaţi un comutator rotativ convenţional, comenzi cu senzori discrete sau un ecran tactil de înaltă rezoluţie, precum cel de pe smartphone: operarea aparatelor electrocasnice Miele este uşoară şi plăcută. Adăugaţi la acestea o multitudine de programe automate comode şi de încredere şi o atenţie deosebită pentru detalii: succesul este garantat atât pentru întreţinerea rufelor cât şi pentru aparatele de bucătărie. Faceţi-vă viaţa mai uşoară cu Miele!

Design

Designul Miele

Miele este adeptul liniilor curate şi a eleganţei atemporale. Nicăieri în altă parte nu veţi găsi o gamă similară de aparatele electrocasnice de bucătărie încorporate, consecventă în liniile estetice şi opţiunile coloristice, care să se potrivească celor mai diverse designuri de interior şi fronturi de mobilier de bucătărie. O atenţie deosebită a fost acordată coordonării designului aparatelor în cadrul gamei. Indiferent de stilul bucătăriei dvs.: Miele se potriveşte perfect.

Service

Serviciile Miele

Clienţii Mele se bucură de un tratament preferenţial: Mulţumită serviciilor noastre post-vânzare rapide şi eficiente, care au fost votate drept cele mai bună în domeniu de numeroase ori. Indiferent dacă aveţi nevoie de instrucţiuni personalizate privind utilizarea unui aparat sau de curăţare profesională a aparatelor electrocasnice, Miele vă va face cu plăcere o vizită acasă. Vă vom sta întotdeauna la dispoziţie. Vă promitem!

Premium Image

Marca Miele

În numeroase ţări, Miele este cea mai râvnită din domeniu. Pe piaţa originară din Germania, Miele a fost chiar votată în 2013 „cea mai bună marcă din toate timpurileˮ, din toate tipurile de produse. Iar deţinerea produselor unei asemenea mărci spune multe despre utilizatorii lor: Clienţii Miele au aşteptări ridicate pentru performanţele şi protecţia mediului oferite de aparatele lor electrocasnice. Oamenii care cumpără Miele au stil şi înţeleg ce înseamnă calitatea.