Miele à la carte

Miele à la carte

Arte culinare

Întreaga lumea artelor culinare la câteva clicuri distanţă: Portrete de specialişti-bucătari; din experienţă: reţete simple, cărţi de bucate fantastice şi manuale de gătit; istorisiri fascinante din lumea mâncărurilor şi băuturilor şi cele mai noi tendinţe pentru bucătării, baruri şi pivniţele de vin; toate reunite sub titlul „Miele à la carteˮ.

Tendinţe culinare Tunedin - stock.adobe.com

Tendinţe culinare

Mâncarea şi băutura creează o conexiune între oameni, naţiuni şi generaţii. Aici veţi descoperi articole interesante, noi şi informative despre tot ce are legătură cu mâncarea şi băutura, gătitul şi savurarea meselor.

Aflaţi mai multe
Rezepte Adobe Stock

Reţete

De la plăcinta cu mere la Zabaglione, de la dulce la delicios, de la simplu la complex - peste 1000 de reţete Miele cu succes garantat vă însoţesc pe întreg parcursul zilei.

Aflaţi mai multe
Getränke

Băuturi

Ce este un Brunello? Ce deosebeşte sortimentul Portuguese Vinho verde? Ce cocktail este potrivit drept aperitiv? Noi vă explicăm!

Aflaţi mai multe
Küchenpraxis

Din experienţa în bucătărie

Gătitul este distractiv! În special atunci când tehnologia vă ajută şi produsele sunt de cea mai bună calitate. Aici veţi găsi informaţii complete despre tot ceea ce face gătitul mai uşor şi mai distractiv.

Aflaţi mai multe
Kochbücher und Ratgeber

Cărţi de bucate/Manuale de gătit

Folosind cărţile de bucate şi manualele de gătit de la Miele special adaptate pentru aparatele electrocasnice Miele, cel mai delicios hobby din lume devine pură plăcere!

Aflaţi mai multe
Kontakt

Contact

Luați legătura cu noi! Vă vom ajuta cu drag răspunzându-vă la întrebări şi solicitări.

Aflaţi mai multe