Aparate frigorifice şi vitrine de vinuri

Mai multe aspecte remarcabile privind frigiderele, congelatoarele şi unităţile de păstrare a vinurilor de la Miele

Dimensiunile frigiderului Miele de sine stătător

Ce dimensiune ați dori să aibă aparatul?

Electrocasnicele de refrigerare de sine stătătoare Miele sunt disponibile cu diferite înălțimi și lățimi. Soluția perfectă pentru bucătăria dumneavoastră, de fiecare dată!

Aflaţi mai multe despre „Dimensiunile frigiderului Miele de sine stătătorˮ
MasterCool

Design și tehnologie de vârf pe scară largă

Odată cu dezvoltarea electrocasnicelor MasterCool de mare capacitate, Miele stabilește noi standarde. Designul de vârf, inovațiile impresionante și dotările de confort inegalabile sunt oferite prin intermediul electrocasnicelor de refrigerare de cea mai bună calitate. Cu MasterCool, puteți experimenta plăcere și confort la un nivel complet nou.

Aflaţi mai multe despre „MasterCoolˮ
Design exterior

Integrare perfectă în bucătăria dumneavoastră

Frigiderele și congelatoarele de sine stătătoare se integrează perfect în orice bucătărie, datorită designului fără mâner și a designului integrat. Aveți la dispoziție o gamă variată de materiale de înaltă calitate pentru o integrare perfectă, pe măsura imaginației dumneavoastră.

Aflaţi mai multe despre „Design exteriorˮ
Gamă de aparate electrocasnice

Ce tip de aparat electrocasnic ați dori?

Miele oferă electrocasnice prevăzute cu dotări speciale pentru păstrarea mâncării proaspete, refrigerarea sau depozitarea acesteia, toate în condiții optime. De la electrocasnicele integrate la cele de sine stătătoare, electrocasnicele Miele contribuie la un stil de viață sănătos și modern.

Aflaţi mai multe despre „Gamă de aparate electrocasniceˮ
Eficiență și durabilitate

Economisiți în mod ecologic

Asumarea responsabilității privind mediul înconjurător reprezintă o tradiție a brandului Miele de mai bine de 120 ani. Vrem să protejăm mediul nostru natural, deoarece acesta este fundamentul existenței noastre.

Aflaţi mai multe despre „Eficiență și durabilitateˮ
Unități de păstrare a vinurilor

Produse de lux stilate cu multe puncte forte*

Pentru adevărații cunoscători, plăcerea vinului începe încă de la alegerea acestuia. Durata de timp în care vă puteți delecta cu buchetul bogat al vinului depinde de modul în care îl păstrați acasă.

Aflaţi mai multe despre „Unități de păstrare a vinurilorˮ În funcție de model
Montare alăturată

Versatilitatea frigiderelor și congelatoarelor

Electrocasnicele de refrigerare Miele excelează nu doar din punct de vedere tehnic, al calității și al designului, ci sunt renumite și pentru versatilitatea lor deosebită. De exemplu, puteți combina două frigidere alăturate sau puteți crea o combinație clasică prin alăturarea unui frigider cu un congelator.

Aflaţi mai multe despre „Montare alăturatăˮ
Tipuri de construcție

Cum ați dori să fie instalat aparatul?

De sine stătător, integrat sau încastrat sub blat? Cum ați dori să fie instalat aparatul? Miele vă oferă toate posibilităţile. Aparatul de refrigerare perfect pentru dumneavoastră, pentru cel mai înalt grad de confort şi de design în perfectă armonie cu bucătăria dumneavoastră.

Aflaţi mai multe despre „Tipuri de construcțieˮ

Accesorii şi produse de curăţare

Kühlgeräte Zubehör
Kühlgeräte Pflegeprodukte