Din experienţa în bucătărie

Gătitul este distractiv! În special atunci când tehnologia vă ajută şi produsele sunt de cea mai bună calitate. În această secţiune puteţi găsi toate acele lucruri care fac gătitul mai uşor şi mai plăcut: informaţii detaliate despre produse şi un ghid util referitor la plantele aromatice, sfaturi practice şi nutriţie, reţete internaţionale clasice şi sugestii referitoare la necesarul nutritiv special pentru nou-născuţi şi copii mici.

Christian Jung/Adobe Stock

Sfaturi privind nutriţia

Făina albă este într-adevăr nesănătoasă? Cum putem scădea în greutate cu ajutorul aromelor amare? De sunt fibrele importante pentru organismul nostru? Ce fac atunci când copilul meu spune mereu la masă „Nu îmi placeˮ? Şi de ce oamenii obosiţi mănâncă mai mult decât cei odihniţi? Sfaturile privind nutriţia oferite de experţii noştri arată cât de uşor se poate mânca sănătos şi de ce plăcerea de a mânca şi mâncarea sănătoasă nu sunt termeni contradictorii.

Faceţi clic aici pentru sfaturi privind nutriţia
teen00000 - stock.adobe.com

Ştiinţa alimentaţiei

Prin ce diferă cartofii dulci de alţi cartofi? De ce fasolea verde trebuie gătită? Ce se poate face cu papaya? Care sunt diferenţele dintre caracatiţă, calamar şi sepie? De ce este apreciat uleiul de argan marocan? În secţiunea noastră cu informaţii despre produse, studiem alimente, explicăm de unde provin şi cum pot fi preparate, oferind şi exemple practice.

Faceţi clic aici pentru informaţii despre produse
Adobe Stock

Nou-născuţi şi copii mici

Preparaţi mâncare sănătoasă pentru nou-născuţi şi copii mici folosind cuptorul cu aburi Miele

Pentru a creşte şi descoperi lumea, activitatea fizică, dragostea şi alimentaţia echilibrată sunt foarte importante în primii ani de viaţă. Sigur că mâncarea copiilor trebuie să fie delicioasă, diversă şi sănătoasă.

Aflaţi mai multe