Detalii despre compania Miele

Philosophie

Filozofie

Miele a fost o companie independentă de familie încă de la înfiinţarea ei în 1899, dedicându-se în mod egal proprietarilor ei, angajaţilor, clienţilor, furnizorilor, mediului şi societăţii.

Aflaţi mai multe
Historie

Istoric

Fondatorii au imprimat deviza „Immer besserˮ pe primele lor produse. Aceste două cuvinte sunt ca o panglică roşie care uneşte întreaga istorie de o sută de ani a Miele.

Aflaţi mai multe
Geschäftsentwicklung

Dezvoltarea afacerilor

Pe parcursul anului financiar 2018/2019 care s-a încheiat la 30 iunie 2019, compania a atins un volum al vânzărilor de 4,16 miliarde €. Aceasta corespunde unei creșteri de 59,7 milioane € sau 1,5%. În piața locală din Germania, compania a crescut până la 1.2 miliarde €.

Aflaţi mai multe
Management

Conducere

Miele & Cie. KG este condusă de cinci directori administrativi: Dr Stefan Breit, Dr Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr Reinhard Zinkann si Dr Axel Kniehl.

Aflaţi mai multe
Nachhaltigkeit

Sustenabilitate

Pentru Miele, conduita sustenabilă, pe lângă faptul că este înrădăcinată în valorile şi tradiţia companiei, constituie fundamentul absolut al succesului pe termen lung al corporaţiei.

Aflaţi mai multe
Auszeichnungen & Testsiege

Premii şi rezultate pozitive la teste

Dezvoltarea şi îmbunătăţirea continuă constituie baza pentru toate activităţile de afaceri ale Miele. Numeroasele premii pe care Miele le-a primit sunt dovada că aceasta este o strategie de succes pentru Miele

Aflaţi mai multe
Standorte

Locaţii

În prezent, Miele este prezent în 50 de ţări/regiuni prin reprezentanţe proprii şi în aproximativ 50 de alte ţări prin intermediul importatorilor.

Aflaţi mai multe
Ansprechpartner

Persoane de contact

Persoanele noastre de contact vă vor ajuta cu drag răspunzându-vă la întrebări şi solicitări.

Aflaţi mai multe