Aspiratoare

Mai multe aspecte remarcabile privind aspiratoarele Miele

Aspiratoare Miele adaptate stilului dvs. de viață

Ce așteptați de la aspiratorul dumneavoastră?

Situațiile speciale de locuit și de trai necesită soluții personalizate. Miele își propune să răspundă cât mai bine nevoilor dumneavoastră personale privind igiena încăperilor, motiv pentru care Miele oferă o varietate de aspiratoare cu dotări speciale.

Aflaţi mai multe despre „Aspiratoare Miele adaptate stilului dvs. de viațăˮ
Diferite tipuri de aspiratoare Miele

Ce tip de aparat electrocasnic ați dori?

Miele oferă o varietate de aparate electrocasnice pentru îngrijirea pardoselii. Aceasta este o prezentare generală. Alegerea celui mai potrivit model pentru dumneavoastră depinde de limitările de spațiu și de preferințele personale.

Aflaţi mai multe despre „Diferite tipuri de aspiratoare Mieleˮ
Igiena aspiratoarelor cilindrice de la Miele*

Curățenie pentru confortul dumneavoastră

Un aer evacuat curat este o simplă formalitate pentru Miele. Aspiratoarele noastre sunt caracterizate printr-o filtrare excelentă, iar carcasa acestora este sigilată în așa fel încât nici măcar un singur fir de praf nu poate scăpa. Prin urmare, în încăpere se va evacua numai un aer curat.

Aflaţi mai multe despre „Igiena aspiratoarelor cilindrice de la Mieleˮ Dotările depind de model
Teste de calitate pentru aspiratoarele Miele

Cea mai înaltă calit Miele pt durată de viață mare

Nicio rutină zilnică nu poate fi la fel de solicitantă ca testele efectuate de Miele asupra produselor: înainte ca aspiratoarele Miele să intre în producție, acestea trebuie să reziste la încercări extreme în laboratorul nostru de testare.

Aflaţi mai multe despre „Teste de calitate pentru aspiratoarele Mieleˮ
Reușitele aspiratoarelor Miele la teste*

Peste 60 de teste câștigate* în întreaga lume

Performanța extraordinară a curățării și eficiența aspiratoarelor Miele primesc adesea aprecieri cu ocazia desfășurării testelor independente. Numai din 2005, aspiratoarele Miele au fost votate drept câştigătoare* în peste 60 de teste efectuate în rândul consumatorilor la nivel internaţional.

Aflaţi mai multe despre „Reușitele aspiratoarelor Miele la testeˮ Puteți găsi o prezentare generală detaliată a victoriilor repurtate de Miele în cadrul testelor accesând www.miele.xx/xx

Accesorii şi produse de curăţare

Staubsauger Zubehör
Staubsauger Staubbeutel