Mai multe informaţii despre Aparate electrocasnice legate în reţea

Conectarea în rețea a aparatelor cu Miele@home

Libertatea de acasă

„Libertate? Pentru mine, libertatea este sinonimă cu calitatea vieții. Mă pot bucura pe deplin de libertate dacă am totul în vedere.“*

Aflaţi mai multe despre „Conectarea în rețea a aparatelor cu Miele@homeˮ
Aplicația Miele@mobile

Nu puteți fi peste tot în același timp?

Acum puteți! Faceți mereu tot posibilul și vă place să aveți lucrurile sub control. Pentru a vă ajuta să vă asigurați că totul merge bine acasă, există aplicația Miele@mobile care vă permite să verificați starea aparatelor dumneavoastră și să vă informați de exemplu când se termină programul de spălare. Chiar și atunci când sunteți ocupați cu alte lucruri.*

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobileˮ
Aplicația Miele@mobile – FoodView

Conectat în rețea pentru mai mult confort

Cum arată pâinea din cuptor? O cameră din incinta cuptorului vă arată ce se întâmplă – oriunde v-ați afla.

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobile – FoodViewˮ
Aplicația Miele@mobile – MobileControl

Petrecere spontană într-o oră?

De momentele perfecte trebuie profitat atunci când apar. Pentru a vă permite să savurați aceste momente, am dezvoltat pentru dumneavoastră MobileControl. Chiar și când sunteți departe de casă, aveți totul sub control cu ajutorul comenzilor mobile. De exemplu, puteți activa funcția SuperCool a frigiderului dumneavoastră pentru a scădea temperatura înainte de a ajunge acasă cu cumpărăturile. La noile aparate pentru gătit, este chiar posibilă modificarea parametrilor precum temperatura și durata respectivelor funcții în timp ce programele sunt în curs.

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobile – MobileControlˮ
Aplicația Miele@mobile – rețete

Retrăiți amintiri din vacanță?

Este ușor cu rețeta corectă. Oricine poate coace și găti – cu funcția pentru rețete din cadrul aplicației Miele@mobile devine foarte ușor. Doriți să pregătiți o surpriză culinară? Aveți nevoie doar de un telefon sau o tabletă și veți avea rețeta perfectă și o listă de cumpărături la îndemână. Aplicația face ca pregătirea unor feluri delicioase să devină extrem de ușoară, chiar dacă gătiți doar ocazional.

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobile – rețeteˮ
Aplicația Miele@mobile – ShopConn@ct

Comenzi online confortabile pt.consumabile zilnice?

Vă puteți folosi timpul offline pentru lucrurile speciale din viață. Nu ar trebui să vă faceți griji pentru probleme cotidiene – cum ar fi dacă aveți suficiente tablete sau în legătură cu noul PowerDisk pentru mașina de spălat vase de acasă. Noua funcție Stock vă va informa când se termină proviziile de tablete, agent de clătire sau sare. Iar cu ShopConn@ct puteți comanda totul online, confortabil – de pe smartphone sau tabletă.

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobile – ShopConn@ctˮ
Aplicația Miele@mobile – Miele Assistant

Munți de rufe?

Învingeți-le cu un mic ajutor. Unele situații în viață trebuie lăsate profesioniștilor – de exemplu atunci când doriți să obțineți cele mai bune rezultate la spălarea rufelor. Asistentul interactiv de la Miele vă recomandă cel mai adecvat program de spălare pentru rufele dumneavoastră. Indiferent dacă sunt rufe albe sau colorate, bumbac sau mătăsuri sau doar ușor murdare – cu Miele Assistant, rufele dumneavoastră sunt perfect spălate.*

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobile – Miele Assistantˮ
Aplicația Miele Scout RX2

Nu aveți timp pt. lucrurile mai import. din viață?

Aspiratorul robot de la Miele face timp pentru dvs. Noul aspirator robot Scout RX2 de la Miele cu MobileControl are grijă de casa dumneavoastră când sunteți plecat. Oriunde ați fi – podelele dvs. sunt mereu curate.

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele Scout RX2ˮ
SuperVision

Întrunire în bucătăria dumneavoastră?

Și tot știți ce se întâmplă cu rufele dumneavoastră. Bucurați-vă de moment – în special în compania prietenilor buni în bucătăria dumneavoastră. Beneficiați de avantajul pe care rețeaua de aparate casnice vi-l oferă: cu SuperVision, starea aparatelor dumneavoastră este vizibilă întotdeauna dintr-o privire, fără a trebui să utilizați smartphone-ul – acestea apar pur și simplu pe afișajul aparatelor din bucătărie*.

Aflaţi mai multe despre „SuperVisionˮ
Smart Home

Este Smart Home cu adevărat inteligentă?

Nu până când hota nu comunică cu sistemul de iluminare din living. O casă este inteligentă doar dacă toate componentele sale sunt compatibile unele cu altele. Iar nivelul perfect de confort este atins doar atunci când totul poate fi controlat central. Cu soluțiile partener sofisticate aparatele casnice Miele pot fi integrate în Smart Home existentă. Astfel, vă puteți bucura de eficiența și confortul unei rețele casnice complete.

Aflaţi mai multe despre „Smart Homeˮ
SmartStart

Lumina soarelui vă dă o stare bună de spirit?

Lăsați-o să vă pună uscătorul la treabă! Profitați din plin de energia pozitivă pe care o aveți într-o după-amiază însorită. În grădină, alături de familie – și pentru un mod sustenabil de a utiliza energia. Cu SmartStart, aparatele dumneavoastră electrocasnice folosesc în mod automat electricitatea atunci când prețul pentru aceasta este cel mai convenabil.*

Aflaţi mai multe despre „SmartStartˮ
WiFiConn@ct

Cum pot utiliza toate beneficiile Miele@home?

Lumea conectării în rețea a aparatelor electrocasnice nu este departe – cu sistemul Miele@home este pe cât de ușor, pe atât de confortabil. Conectarea aparatelor individuale Miele în rețea este efectuată cu WiFiConn@ct, care permite conectarea directă cu router-ul de WiFi din casa dumneavoastră. Puteți apoi monitoriza și controla* aparatele electrocasnice conectate în rețea în mod confortabil cu smartphone-ul sau tableta utilizând aplicația Miele@mobile.

Aflaţi mai multe despre „WiFiConn@ctˮ în funcție de aparat și model
Întrebări frecvente

Totul despre conectarea în rețea

Aveți întrebări legate de rețeaua de domiciliu Miele? Am listat răspunsurile la întrebările cele mai frecvente, iar dumneavoastră puteți găsi aceste răspunsuri urmând link-ul de mai jos.

Aflaţi mai multe despre „Întrebări frecventeˮ