Aparate electrocasnice legate în reţea

Mai multe informaţii despre Aparate electrocasnice legate în reţea

Aplicația Miele@mobile – FoodView

Conectat în rețea pentru mai mult confort

Cum arată pâinea din cuptor? O cameră din incinta cuptorului vă arată ce se întâmplă – oriunde v-ați afla.

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobile – FoodViewˮ
Aplicația Miele@mobile – rețete

Retrăiți amintiri din vacanță?

Este ușor cu rețeta corectă. Oricine poate coace și găti – cu funcția pentru rețete din cadrul aplicației Miele@mobile devine foarte ușor. Doriți să pregătiți o surpriză culinară? Aveți nevoie doar de un telefon sau o tabletă și veți avea rețeta perfectă și o listă de cumpărături la îndemână. Aplicația face ca pregătirea unor feluri delicioase să devină extrem de ușoară, chiar dacă gătiți doar ocazional.

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobile – rețeteˮ
Aplicația Miele@mobile – Miele Assistant

Munți de rufe?

Învingeți-le cu un mic ajutor. Unele situații în viață trebuie lăsate profesioniștilor – de exemplu atunci când doriți să obțineți cele mai bune rezultate la spălarea rufelor. Asistentul interactiv de la Miele vă recomandă cel mai adecvat program de spălare pentru rufele dumneavoastră. Indiferent dacă sunt rufe albe sau colorate, bumbac sau mătăsuri sau doar ușor murdare – cu Miele Assistant, rufele dumneavoastră sunt perfect spălate.*

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobile – Miele Assistantˮ
Aplicația Miele Scout RX2

Nu aveți timp pt. lucrurile mai import. din viață?

Aspiratorul robot de la Miele vă economisește timpul. Noul aspirator robot Miele Scout RX2 cu MobileControl are grijă de căminul dumneavoastră când nu sunteți acasă. Oriunde vă aflați, podelele vor străluci mereu de curățenie.

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele Scout RX2ˮ
SuperVision

Întrunire în bucătăria dumneavoastră?

Aveți sub control ce se întâmplă cu rufele dumneavoastră. Bucurați-vă de moment în compania prietenilor în bucătăria dumneavoastră. Beneficiați de avantajul pe care rețeaua de aparate casnice vi-l oferă: cu SuperVision, starea aparatelor dumneavoastră este vizibilă întotdeauna dintr-o privire, fără a trebui să utilizați smartphone-ul – acestea apar pur și simplu pe afișajul aparatelor din bucătărie*.

Aflaţi mai multe despre „SuperVisionˮ
SmartStart

Lumina soarelui vă dă o stare bună de spirit?

Puneți-vă uscătorul la treabă! Profitați din plin de energia pozitivă pe care o aveți într-o după-amiază însorită în grădină, alături de familie. Și în plus utilizați energia în mod sustenabil. Cu SmartStart, aparatele dumneavoastră electrocasnice folosesc în mod automat electricitatea atunci când prețul pentru aceasta este cel mai convenabil.*

Aflaţi mai multe despre „SmartStartˮ