Aparate electrocasnice legate în reţea

Mai multe informaţii despre Aparate electrocasnice legate în reţea

Asistentul interactiv de la Miele

Munți de rufe?

Le puteți învinge cu un mic ajutor. În unele cazuri, este bine să vă bazați pe ajutor profesional - de exemplu, când vine vorba despre întreținerea perfectă a rufelor. Asistentul interactiv de la Miele vă va recomanda cel mai adecvat program de spălare. Indiferent dacă este vorba despre rufe colorate sau albituri, bumbac sau mătase, murdărite ușor sau cu pete dificile - cu asistentul dumneavoastră Miele veți obține mereu rezultate de spălare perfecte.

Aflaţi mai multe despre „Asistentul interactiv de la Mieleˮ
Serviciul alimentar

Vă lipsește ceva din noua rețetă?

Ce-ar fi să gătiți ceva care să vă placă într-adevăr – fără a trebui să ieșiți la cumpărături? Dacă vă inspiră o rețetă din aplicația Miele@mobile, puteți dispune imediat de ingredientele corecte: un link din aplicație vă permite să comandați ușor și direct mâncarea online, utilizând Serviciul Alimentar, iar produsele vă vor fi livrate direct acasă. Comod și la doar câteva clicuri distanță; economisiți timp și nu aveți nevoie de sacoșă pentru cumpărături.

Aflaţi mai multe despre „Serviciul alimentarˮ
WiFiConn@ct

Ați dori să folosiți toate beneficiile Miele@home?

Pătrundeți fără efort în lumea conectării în rețea a electrocasnicelor - sistemul Miele@home este ușor și comod de utilizat. Electrocasnicele Miele individuale sunt conectate prin WiFiConn@ct - cu alte cuvinte, sunteți conectat direct la router-ul WiFi de acasă. După conectare, puteți monitoriza și opera* aparatele electrocasnice conectate în rețea în mod confortabil, de pe tabletă sau smartphone, prin aplicația Miele@mobile.

Aflaţi mai multe despre „WiFiConn@ctˮ în funcție de aparat și model
Aplicația Miele Scout RX2

Nu aveți timp pt lucrurile mai import. din viață?

Noul aspirator robot Scout RX2 de la Miele cu MobileControl are grijă de casa dvs când sunteți plecat. Oriunde v-ați afla, podelele dvs sunt menținute întotdeauna curate.

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele Scout RX2ˮ
Conectarea în rețea a aparatelor cu Miele@home

Bucurați-vă de libertate la dumneavoastră acasă

"Libertate? Pentru mine, libertatea este sinonimă cu calitatea vieții. Mă pot bucura pe deplin de libertate dacă am totul în vedere"*

Aflaţi mai multe despre „Conectarea în rețea a aparatelor cu Miele@homeˮ
Comandă vocală

Totul dintr-o singură privire – fără smartphone?

Nu trebuie decât să o întrebați pe Alexa. Păsatrați-vă mâinile libere pentru lucrurile mai importante în viață. Fără a fi nevoit să țineți un smartphone în mână vă puteți controla acum electrocasnicele prin comandă vocală: prin Amazon Echo și serviciul Alexa Voice, puteți verifica cu ușurință starea electrocasnicelor dvs. sau solicita informații utile precum alegerea corectă a programului de spălare – și vă puteți concentra la ceea ce faceți.

Aflaţi mai multe despre „Comandă vocalăˮ
Aplicația Miele@mobile

Nu puteți fi peste tot în același timp?

Despre dumneavoastră e vorba! Faceți mereu tot posibilul pentru a avea lucrurile sub control. Aplicația Miele@mobile este la dispoziția dumneavoastră pentru ca dumneavoastră să puteți fi sigur(ă) că totul este în regulă când nu sunteți acasă. Vă permite să monitorizați starea aparatelor electrocasnice și să primiți notificări, de exemplu atunci când programul de spălare s-a terminat. Chiar dacă aveți lucruri mai importante de făcut în acest moment. *

Aflaţi mai multe despre „Aplicația Miele@mobileˮ
Întrebări frecvente

Totul despre conectarea în rețea

Aveți întrebări legate de rețeaua de domiciliu Miele? Am listat răspunsurile la întrebările cele mai frecvente, iar dumneavoastră puteți găsi aceste răspunsuri urmând link-ul de mai jos.

Aflaţi mai multe despre „Întrebări frecventeˮ
MobileControl

Petrecere spontană într-o oră?

Frigiderul deja se răcește! Oportunitățile perfecte nu sunt limitate de o sincronizare exactă. Am dezvoltat MobileControl pentru ca dumnevoastră să vă bucurați de ele în mod spontan. Chiar și atunci când nu sunteți acasă, aveți totul sub control cu ajutorul comenzii mobile. Cu Super cool, puteți pregăti frigiderul pentru bunătățile proaspete pe care le veți aduce acasă în curând, pentru a le savura alături de prietenii dumneavoastră.*

Aflaţi mai multe despre „MobileControlˮ
a href="mailto:Miele@mobile"Aplicația Miele@mobile/a – rețete

Retrăiți amintiri din vacanță?

Foarte ușor cu rețeta corectă. Oricine poate coace și găti - cu funcția pentru rețete din cadrul aplicației Miele@mobile devine foarte ușor. Doriți să pregătiți o surpriză culinară? Aveți nevoie doar de un telefon sau o tabletă și veți avea rețea perfectă și o listă de cumpărături la îndemână. Aplicația face ca pregătirea unor feluri delicioase să devină extrem de ușoară, chiar dacă gătiți doar ocazional.

Aflaţi mai multe despre „a href="mailto:Miele@mobile"Aplicația Miele@mobile/a – rețeteˮ
ShopConn@ct

Cump.online confortabile pt.consumabilele zilnice?

Petreceți mai mult timp offline pentru lucrurile speciale! Nu trebuie să vă îngrijorați de lucrurile banale, de exemplu dacă mai aveți acasă destule tablete pentru mașina de spălat vase. Bazați-vă pe electrocasnicele Miele: mașina de spălat vă va anunța când cantitatea de tablete, de soluție de clătire sau de sare a scăzut. Iar cu ShopConn@ct puteți comanda totul online, confortabil – de pe smartphone sau tabletă.*

Aflaţi mai multe despre „ShopConn@ctˮ
SmartStart

Lumina soarelui dă o stare de bine?

Și electricitatea pentru uscătorul dumneavoastră! Ați dori să folosiți energia unei după-amieze însorite. În grădină, alături de familia dumneavoastră - dar și pentru gestionarea sustenabilă a energiei. Cu SmartStart, aparatele electrocasnicele folosesc în mod automat electricitatea atunci când este produsă, la un preț convenabil. Prin sistemul propriu care folosește energie solară sau atunci când tarifele la electricitate sunt reduse în mod deosebit.*

Aflaţi mai multe despre „SmartStartˮ
SuperVision

Întrunire în bucătărie?

Și știți exact ce se întâmplă cu rufele dumneavoastră. Bucurați-vă de moment - în special în cazul în care sunteți într-o companie bună. Puteți beneficia de avantajul electrocasnicelor conectate în rețea din trecere: cu SuperVision puteți vizualiza statusul electrocasnicelor dumneavoastră fără a scoate smartphone-ul - discret, de pe afișajul aparatelor de bucătărie*.

Aflaţi mai multe despre „SuperVisionˮ
Smart Home

Este Smart Home cu adevărat inteligentă?

Nu până când hota și sistemul de iluminare din casă funcționează împreună. O casă este inteligentă doar când toate componentele sunt compatibile. Iar confortul dorit este obținut doar când totul poate fi controlat central. Electrocasnicele Miele cu mod de funcționare în rețea pot fi integrate într-un sistem Smart Home existent cu soluții partener bine proiectate, care vă permit să vă bucurați de eficiența și confortul unei rețele de domiciliu holistice.

Aflaţi mai multe despre „Smart Homeˮ