Dotări și interfețe cu utilizatori 

Suficient spațiu când gătiți 
Mulțumită arzătoarelor spațioase PowerFlex XL, puteți așeza în mod convenabil mai multe oale mari una în spatele celeilalte. Sau folosiți funcția de trecere foarte practică pentru a conecta simplu arzătoarele. Astfel, o familie mare se poate bucura de masă rapid și ușor. Unitatea de control ComfortSelect Plus este plasată central sub ventilator, asigurând folosirea ușoară a aparatului. Alegeți acest model dacă apreciați gătitul pentru mulți oameni și cu vase de mari dimensiuni. 
Conform maxim la utilizare 
Cu controalele noastre avantajoase și spațioase SmartSelect, nivelurile de putere și timpii pot fi setate foarte simplu și rapid. Puteți folosi fiecare arzător în mod convenabil prin intermediul propriului afișaj cu iluminare galbenă. Această versiune este echipată cu arzătoarele noastre tradiționale PowerFlex – alegerea perfectă dacă doriți să utilizați convenabil aparatul și ca regulă să gătiți doar cu câteva vase. 
Performanță superioară 
Folosiți adeasea multe vase în același timp? Nicio problemă – cele patru arzătoare individuale în această versiune a modelului vă oferă suficient spațiu pentru asta. Motorul Miele Silence asigură că zgomotul de fundal rămâne la un nivel plăcut în timp ce gătiți. Funcționează deosebit de silențios chiar și la puteri de extracție ridicate. Întreaga adâncime a sertarelor din unitatea de bază poate fi folosită, în funcție de instalare. 
Spațiu flexibil 
Chiar și vase mari – precum un vas de cuptor, o formă de copt sau o farfurie Tepan Yaki – pot fi așezate perfect pe această versiune a modelului datorită funcției practice de trecere. Aceasta oferă o cale simplă de a conecta arzătoarele, extinzând suprafața plitei. Motorul Silence îndepărtează de asemenea mirosurile fără practic niciun sunet. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs