Amestecuri exclusive de cafea pt. un gust rafinat

Vă veți bucura de o experiență perfectă: în acest sens, este importantă nu doar alegerea unei metode de preparare potrivite, dar și a calității cafelei. Din acest motiv, noi am creat patru amestecuri proprii de cafea în mod specific pentru aparatele de cafea Miele. Acum puteți prepara specialitatea dvs. de cafea, de la Espresso până la Latte Macchiato, cu tipul perfect de cafea. E nevoie de dexteritate și de o intuiție fină pentru a prepara cafeaua Miele. O afacere de familie pentru prăjirea de boabe de cafea obține asta prin utilizarea de boabe de cafea de înaltă calitate într-un proces delicat de prăjire în tambur. Rezultatul: o cafea armonioasă și aromată care creează o experiență culinară excelentă. Toate produsele noastre de cafea au certificare Fairtrade și certificare organică* și pot fi comandate din magazinul online Miele.
Miele Black Edition One pt. orice tip de aparat
Acest lucru asigură faptul că specialitățile dvs. de cafea sunt întotdeauna un succes: Miele Black Edition One are o aromă puternică cu o notă fructată subtilă. Acest lucru vă permite să utilizați amestecul 100 % Arabica pentru o varietate mare de băuturi, de la Café Crema până la orice tip de specialitate de cafea cu lapte.
Miele Black Edition Café Crema
Bucurie intensă: crema unei cești bune de Café Crema permite ca aroma să se desfășoare complet. Cu amestecul nostru special cu aroma sa ușoară și echilibrată, puteți crea o aromă puternică cu o notă florală și fructată. Desigur, folosind boabe 100 % Arabica.
Miele Black Edition Espresso
O aromă tipică, cu interpretare nouă: cu noul Miele Black Edition Espresso puteți crea un Espresso plin de viață și deosebit de aromat. Amestecul: aromă intensă cu o notă de ciocolată condimentată – creată cu boabe Robusta și Arabica.
Miele Black Edition Decaf
Cu Miele Black Edition Decaf vă puteți bucura de toate tipurile de specialități de cafea de cea mai înaltă calitate, fără cafeină. Amestecul de cafea este decafeinizat în mod deosebit de delicat folosind un proces organic special. Aroma rămâne – simțiți 100 % Arabica, cu certificare Fairtrade și certificare organică* la fel ca toate tipurile noastre de cafea.
DE-ÖKO-001, agricultură non-UE Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs