Astfel, praful rămâne captiv în aspirator

Prin urmare, praful va rămâne închis în siguranţă.
Filtrul AirClean de la Miele constă dintr-un sac de praf original Miele, un filtru de protecţie pentru motor şi unul dintre filtrele de evacuare originale Miele. Aceste trei niveluri de filtrare vă dau siguranţa că praful aspirat nu mai revine niciodată în încăperi. Aerul din încăperi este chiar mai curat decât înainte şi este nevoie de mai mult timp pentru ca praful să se aşeze din nou pe mobilier şi pe suprafeţe. În funcţie de nevoile dvs. individuale, puteţi alege între trei tipuri de filtre de evacuare de la Miele:
Filtru AirClean
filtrare eficientă pentru nevoile de zi cu zi.
>99,9% capacitate de reţinere a prafului* în combinaţie cu filtrul pentru motor şi sacul de praf HyClean.
AirClean Plus Filter
Effektive Filtration für besonders saubere Raumluft.
- mit praktischer Timestrip-Filterwechselanzeige beim SF-AP 50.
Filtru Active AirClean
Reducere semnificativă a mirosurilor neplăcute* – ideal pentru persoanele care au animale de companie şi pentru fumători.
Filtru HEPA AirClean
Filtrează chiar şi praful fin şi agenţii alergici - ideal pentru cei care sunt alergici la praf.
> 99,99% capacitate generală de reţinere a prafului * a aspiratorului, şi clasificare HEPA 13 *.
Recomandări pentru alergici
Persoanele care au alergie la praf trebuie să aleagă un aspirator cu filtru HEPA montat standard şi carcasă etanşă. Aceste electrocasnice garantează faptul că aerul evacuat din aspirator este de fapt mai curat decât aerul normal din încăpere. Pe baza acestor caracteristici, anumite aspiratoare Miele sunt recomandate în special alergicilor de către TÜV Nord. Pentru ca aparatul să păstreze performanţe ridicate de filtrare pe toată durata sa de viaţă, filtrele saturate sau înfundate HEPA trebuie înlocuite regulat - aproximativ o dată pe an. 
Conform EN 60312-1Conform DIN EN 13725 Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs