Randament maxim – doar cu produsele originale

De ce este bine să utilizaţi numai saci de praf originali Miele: Noua generaţie de saci de praf Original Miele HyClean 3D Efficiency stabilesc noi standarde pentru îngrijirea pardoselilor. Avantajele noilor saci de praf Miele pe scurt:
Mulţumită multiplelor straturi de filtrare şi a suprafeţei Soft Structure speciale, sistemul Miele AirClean oferă o capacitate maximă de reţinere a prafului şi asigură imposibilitatea acestuia de a scăpa.
Noii saci de praf vă asigură cel mai înalt nivel de eficienţă, chiar şi atunci când aspiraţi la un nivel de putere inferior. Drept urmare, puteţi economisi energie în timpul aspirării, nefăcând deloc rabat în ceea ce priveşte performanţa de curăţare obişnuită.
Sacul de praf durează cu până la 20% mai mult decât sacii de praf Miele HyClean anteriori. Tehnologia 3D inovatoare permite o distribuţie optimă a prafului în interiorul sacului şi o utilizare la maxim a capacităţii acestuia.
Ce alt motiv v-ar îndemna să optaţi pentru utilizarea unui produs Miele original? Numai sacii de praf Miele formează o etanşare perfectă cu aspiratorul Miele, astfel încât praful aspirat este direcţionat sigur în sac.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs