Întreținerea optimă a electrocasnicelor Miele

Maşini de spălat
Cu siguranţă doriţi ca rufele dvs. să fie întotdeauna curăţate perfect în maşinile de spălat Miele. Vă recomandăm să curăţaţi maşina de spălat la intervale regulate pentru a vă asigura că acesta continuă să funcţioneze perfect de-a lungul întregii perioade de viaţă. Posibilele depuneri sunt eliminate complet prin utilizarea detergenţilor Miele pentru maşini de spălat. Drept urmare, performanţele aparatului dvs. se vor menţine la nivel înalt.
Maşini de spălat vase
Rezultatele perfecte de spălare a vaselor pot fi obţinute numai cu o maşină de spălat vase igienică. De aceea, este important să se elimine orice urmă de calcar şi orice depunere de grăsime. În acest scop, Miele oferă o gamă largă de agenţi de curăţare şi de detartrare. Aceste produse, create special pentru maşinile de spălat vase de la Miele garantează rezultate perfecte de igienă, chiar şi în aparatele mai vechi.
Aparate de bucătărie încastrabile
Adesea nu puteţi evita apariţia petelor persistente atunci când lucraţi în bucătărie. Alegerea agentului de curăţare corect este foarte importantă pentru a vă asigura că petele sunt îndepărtate complet şi suprafeţele nu au de suferit, astfel încât să arate ca noi pentru mai mult timp. Drept urmare, Miele vă oferă detergenţi şi produse de întreţinere speciale pentru îngrijirea optimă a aparatelor de bucătărie Miele. Cu aceste produse, curăţarea completă a aparatelor devine o joacă de copii.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs