Ce tip de aparat electrocasnic ați dori?

Diferite tipuri de aspiratoare Miele
Miele oferă o varietate de aparate electrocasnice pentru îngrijirea pardoselii. Iată o prezentare generală. Alegerea celui mai potrivit model pentru dvs. depinde de limitările de spaţiu şi de preferinţele personale. 
Aspiratoare cilindrice: Ideale pentru toate nevoile
Un aspirator cilindric are forma clasică de sanie şi vă urmează prin cameră graţie roţilor care se învârt foarte uşor. Greutatea aparatului este transmisă aproape integral asupra pardoselii. Acest lucru vă permite să aspiraţi cu foarte puţin efort chiar şi suprafeţe foarte mari. 
Aspiratoare verticale: Uşoare şi manevrabile
Datorită designului compact, aceste aparate sunt ideale pentru curăţarea spaţiilor în care există mult mobilier. Aspiratoarele verticale de la Miele sunt uşor de transportat şi necesită un spaţiu de depozitare minim. Pentru aspirare, aparatul se împinge în faţa utilizatorului. 
Aspirator robot: Precis, eficient şi meticulos
Aspiratoarele robot cu baterii funcţionează exclusiv pe cont propriu, chiar şi atunci când nu este nimeni acasă. Datorită camerei de plafon şi senzorilor, aspiratorul Scout RX1 de la Miele recunoaşte încăperea şi toate obstacolele. Graţie sistemului de navigare inteligentă, aceste aparate funcţionează minuţios şi eficient, strecurându-se chiar şi printre piesele de mobilier. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs