Curățenie pentru confortul dumneavoastră

Sacul corect? Este simplu!
Găsirea sacului de praf corect pentru un aspirator este cel mai adesea o sarcină dificilă. Miele simplifică această sarcină: Puteţi să recunoaşteţi sacul de praf HyClean original corespunzător aspiratorului dvs. deoarece acesta trebuie să aibă aceeaşi culoare ca şi mecanismul de fixare a sacului. 
Putere de aspirare de primă clasă
Datorită straturilor de filtrare fine, sacul de praf Miele HyClean rămâne permeabil la aer, chiar şi atunci când acesta începe să se umple. Aparatul va indica atunci când sacul de praf este plin sau filtrul de evacuare este saturat. După înlocuirea filtrului, vă puteţi bucura de acelaşi nivel al puterii de aspirare, de o performanţă de curăţare impecabilă şi de igienă maximă, la fel ca la prima utilizare. 
Aparatele Miele sunt întotdeauna etanşe
Pentru persoanele cu alergii la praful din casă, recomandăm un aspirator care include în dotările standard un filtru HEPA. TÜV Nord a recomandat, de asemenea, mai multe aspiratoare cilindrice Miele cu filtre HEPA AirClean pentru persoanele cu alergii. Cu carcasa sigilată specializată, întregul aparat, nu doar filtrul de evacuare, îndeplineşte cerinţele TÜV Nord, care sunt revizuite anual. Aerul filtrat şi evacuat este mai curat decât aerul normal al încăperii. În plus, bacteriile, alergenii si sporii de mucegai vor rămâne cu siguranţă în sacul de praf. 
NOU: HyClean 3D Efficiency
Noii saci de praf oferă cel mai înalt nivel de eficienţă, chiar şi atunci când se aspiră la nivel de putere redus - datorită suprafeţei Soft Structure cu rezistenţă redusă în faţa aerului. Drept urmare, puteţi economisi energie în timpul aspirării, nefăcând deloc rabat în ceea ce priveşte performanţa de curăţare obişnuită. 
Înlocuiţi sacul de praf în mod igienic
Atunci când deschideţi aspiratorul, colierul Original Miele HyClean al sacului de praf se închide în mod automat şi blochează praful aspirat pentru totdeauna. În plus, materialul de bază previne ruperea sacului, chiar şi atunci când se aspiră obiecte ascuţite, cum sunt fragmentele de sticlă. În acest mod, praful fin care a fost aspirat nu mai are nicio scăpare. 
Manoperă realizată de experţi
Puteţi alege dintre cele patru filtre de evacuare diferite oferite de Miele: Filtru AirClean: filtrare eficientă pentru nevoile de zi cu zi. 99,9% capacitate de reţinere a prafului* în combinaţie cu filtrul pentru motor şi sacul de praf HyClean. Filtrul AirClean Plus: filtrare eficientă pentru un aer extrem de curat în toate încăperile. Filtru Active AirClean: Reducere semnificativă a mirosurilor neplăcute* – ideal pentru persoanele care au animale de companie. Filtru HEPA AirClean: Filtrează chiar şi praful fin şi agenţii alergici – ideal pentru cei care sunt alergici la praf. Aspirator cu o capacitate de reţinere a prafului 99,999%*, combinat cu tehnologia HEPA 13*.
Conform EN 60312-1Dotările depind de model Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs