Cea mai înaltă calit Miele pt durată de viață mare

Nicio rutină zilnică nu poate fi la fel de dură precum un test de produs Miele: Înainte ca aspiratoarele Miele să intre în producţie, acestea trebuie să reziste la încercări extreme în laboratorul nostru de testare. 
Testul furtunului: Atât de rezistent!
Furtunurile de aspirare Miele sunt sucite, îndoite şi întinse cu o greutate de 5 kg de 120.000 de ori în laborator. Puteţi trage aspiratorul Miele după dvs. fără să vă faceţi griji. 
Test anduranţă pt. motor: Funcţionare îndelungată!
Pretindem performanţe de top din partea aspiratoarelor noastre din prima, până în ultima zi: motoarele Miele trebuie să îşi demonstreze calitatea pe parcursul unui test de anduranţă intens, care include pornirea şi oprirea lor continuă. 
Testul de canate şi praguri: Atât de solid!
În viaţa reală, un aspirator Miele trebuie să facă faţă trecerii peste numeroase praguri de uşi şi la multe impacturi - în acest test de 16.500 ori la rând. Aici îşi demonstrează rezistenţa carcasa exterioară şi roţile pivotante ale aparatului Miele. 
Testul pentru retragerea cablului: Atât de fiabil!
Cablurile de alimentare Miele sunt derulate şi rulate din nou de peste 10.000 de ori în aparatul nostru de testare. Numai după aceea suntem satisfăcuţi şi pe deplin asiguraţi că totul va funcţiona perfect în casa dvs. 
Testul duzei pt. pardoseală: Rezistentă la uzură!
O duză pentru pardoseală Miele trebuie să acopere o distanţă de 2000 de km pe diferite tipuri de pardoseli - cam ca de la Berlin la Paris şi înapoi. În cadrul procesului, acesta trece peste un praf de uşă acoperit cu mochetă de 60.000 de ori. 
Testul mânerului: Atât de rezistent!
Mânerele aspiratoarelor Miele sunt încărcate cu greutăţi de 5 kg şi apoi ridicate şi coborâte de 120.000 de ori. Mânerul trebuie să reziste efectului de pârghie fără să se deterioreze.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs