Peste 60 de teste câștigate* în întreaga lume

Electrocasnicele Miele îşi dovedesc calitatea nu doar în cadrul inspecţiilor stricte de calitate interne; calitatea şi fiabilitatea electrocasnicelor Miele este confirmată şi în teste independente de produse. Numai din 2005, aspiratoarele Miele au fost votate drept câştigătoare în peste 60 de teste efectuate în rândul consumatorilor. 
Eficienţă energetică
Deosebit de apreciată în cadrul testelor internaţionale: Aspiratoarele cilindrice Miele EcoLine. Cu aceste aparate inovatoare, Miele demonstrează că performanţa înaltă de curăţare nu necesită neapărat o putere mare. Modele EcoLine de la Miele combină cea mai bună performanţă de curăţare cu cea mai mare eficienţă energetică - pe termen lung, economisind energie şi bani. 
Fiecare steag marchează un rezultat de testare pozitiv: numai în Europa, compania Miele a primit mai mult de 50 de rezultate pozitive la testarea electrocasnicelor de întreţinere a podelelor din 2005 până în prezent. Am avut rezultate pozitive şi la testele realizate în afara Europei, de exemplu în Australia, Noua Zeelandă, Hong Kong şi Canada. Calitatea Miele impresionează experţii şi utilizatorii din întreaga lume. 
Puteți găsi o prezentare generală detaliată a victoriilor repurtate de Miele în cadrul testelor accesând www.miele.xx/xx Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs