O râșniță inovatoare pentru o savoare perfectă

Noul sistem AromaticSystemFresh* pentru măcinare și preparare de cafea: păstrează aroma și funcționează în mod silențios
Cu noua noastră râșnită inovatoare cu cuțite conice, vă puteți bucura din nou de cafea prospătă: procesul specific pentru păstrarea aromei este posibil datorită oțelului de înaltă calitate, neabraziv, utilizat pentru râșniță. Pentru momente de cafea nealterate, noua râșniță funcționează deosebit de silențios. Altă dezvoltare care îmbunătățește cafeaua: râșnița este poziționată imediat deasupra unității de preparare – acest lucru asigură faptul că boabele măcinate anterior nu pot să rămână în râșnița aparatului de cafea. Atunci când vă întoarceți dintr-o călătorie, vă puteți bucura de o ceașcă proaspătă de cafea preparată cu boabe proaspăt măcinate. Odată cu această dezvoltare, am creat un sistem potrivit perfect care garantează o experiență de cafea la un nou nivel de care să vă bucurați.
Să aveți întotdeauna disponibile cele mai potrivite boabe
Espresso-ul are un gust mai bun atunci când este preparat cu boabe de Espresso, o Café Crema autentică necesită boabe Café Crema: cu CoffeeSelect puteți selecta întotdeauna tipul potrivit de boabe pentru specialitatea dvs. de cafea. O opțiune clasică sau amestecul dvs. preferat – pur și simplu umpleți boabele pe care le alegeți în cele trei recipiente separate pentru boabe. Acestea vin în trei dimensiuni: pentru 210 g, 180 g și 150 g.

 Când doriți să preparați o băutură, pur și simplu selectați în mod manual varietatea pe care o doriți. Sau puteți programa aparatul să pregătească întotdeauna cafeaua dvs. cu un tip de boabe specific. Apoi aparatul de cafea va selecta automat recipientul de boabe selectat aferent programului. Acest lucru asigură faptul că vă veți bucura de fiecare dată de o cafea pură, deoarece funcția AromaticSystemFresh are grijă să nu rămână resturi din cafeaua anterioară în sistem. Pentru o savoare perfectă a cafelei, obținută facil, confortabil și în mod fiabil. Iar asta nu este tot: am adăugat trei noi varietăți la gama noastră de boabe de cafea Miele pentru lansarea funcției CoffeeSelect.
în funcție de model – se aplică numai pentru CM 7750 Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs