Ce sistem de congelare ați dori? 

Congelarea este cea mai bună soluție pentru depozitarea pe termen lung a alimentelor. Această metodă reține nutrienții vitali și aromele o perioadă îndelungată, iar mâncarea este disponibilă atunci când este nevoie.Cu ajutorul tehnologiei moderne de congelare, aparatele electrocasnice de refrigerare de la Miele țin sub control temperaturile scăzute în mod sigur și comod – pentru rezultate perfecte și pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de mâncare. 
Cu sistemul NoFrost nu va mai fi nevoie niciodată de decongelare. Sistemul de circulare uniformă a aerului rece și uscat, deci în interior nu se va mai forma gheață. În plus, pe alimentele congelate nu vor mai apărea depozite de gheață și, fără straturile de gheață din interior, sertarele pot fi deschise și închise ușor. NoFrost oferă un nivel optim de confort pentru congelarea alimentelor și vă scutește pentru totdeauna de necesitatea decongelării. 
Cu tehnologia ComfortFrost, congelatorul necesită un efort considerabil mai redus pentru decongelare. Mulțumită evaporatorului din panourile dorsal și laterale, gheața se formează mult mai încet în interiorul aparatului. Datorită acestui lucru, veți economisi timpul și efortul consumate cu decongelările frecvente. 
Frigiderul și congelatorul au circuite de răcire separate, care asigură un climat optim ambelor secțiuni. În plus, nu există schimb de aer între cele două zone. Astfel previne transferul mirosurilor alimentelor precum peștele, ceapa sau brânză către alte alimente din congelator. DuplexCool asigură cele mai sigure condiții de păstrare a alimentelor în combină.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs