Ce sistem de menținere a prospețimii ați dori?  

Mâncarea proaspătă reprezintă baza unei vieți complete, sănătoase. Fructele și legumele trebuie consumate când sunt la fel de crocante și proaspete ca atunci când le-ați cumpărat de la piață. Dar cine are timp să cumpere ingrediente proaspete în fiecare zi?Pe lângă calitatea mâncării la momentul cumpărării, condițiile de depozitare corespunzătoare sunt de asemenea importante. Acestea determină cât de proaspătă, gustoasă și sănătoasă este mâncarea când o pregătiți pentru consum. Soluția: sistemele de prospețime ale Miele constând în PerfectFresh Pro, PerfectFresh și DailyFresh.
Alimentele rămân proaspete de cinci ori mai mult timp. În intervalul de temperatură controlat automat 0–+3 °C, carnea, peștele și numeroase tipuri de produse lactate rămân proaspete de trei ori mai mult timp. Fructele și legumele își păstrează prospețimea de cinci ori mai mult timp datorită sistemelor optimizate de control al umidității de pe sertar. În plus, sistemul puternic de iluminat cu leduri a fost integrat pentru a putea vedea cât mai bine alimentele.  
Cu PerfectFresh, alimentele rământ proaspete de trei ori mai mult timp. Intervalul de temperatură între 0 și +3 °C oferă condiții ideale pentru o durată de valabilitate pe raft mai lungă pentru carne, pește și numeroase produse lactate. Fructele și legumele din compartimentele cu umiditate controlată sunt depozitate în condiții ideale. Nutrienții vitali, aroma și textura sunt păstrate timp îndelungat – pentru mai multă prospețime. 
Compartimentele spațioase din frigider oferă spațiu pentru multe alimente proaspete. Mecanismele ajustabile de deschidere a sertarului asigură menținerea corespunzătoare a umidității. Datorită acestui lucru, fructele și legumele se mențin proaspete și apetisante pentru o perioadă considerabil mai mare. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs