Ce sistem de menținere a prospețimii ați dori? 

Mâncarea proaspătă reprezintă baza unei vieți complete, sănătoase. Fructele și legumele trebuie consumate când sunt la fel de crocante și proaspete ca atunci când le-ați cumpărat de la piață. Dar cine are timp să cumpere ingrediente proaspete în fiecare zi?Pe lângă calitatea mâncării la momentul cumpărării, condițiile de depozitare corespunzătoare sunt de asemenea importante. Acestea determină cât de proaspătă, gustoasă și sănătoasă este mâncarea când o pregătiți pentru consum. Soluția: sistemele de prospețime ale Miele constând în PerfectFresh Active, PerfectFresh Pro și DailyFresh. 
PerfectFresh Active
Nu există mai multă prospețime: umidificarea activă și vizibilă din sertar este furnizată de un umidificator, împiedicând astfel deshidratarea alimentelor. Chiar și atunci când sertarul este doar parțial plin, fructele și legumele sunt păstrate în mod optim. În plus față de funcția activă de umidificare, acest sistem de prospețime oferă zonă de temperatură între 0 și +3 °C controlată automat. Astfel, carnea, peștele și multe alte produse lactate rămân proaspete de trei ori mai mult timp, sau până la de cinci ori mai mult în cazul fructelor și legumelor.brFuncția și aspectul estetic sunt combinate – un punct de atracție autentic și instant! 
PerfectFresh Pro
Alimentele rămân proaspete de cinci ori mai mult timp. În intervalul de temperatură controlat automat 0–+3 °C, carnea, peștele și numeroase tipuri de produse lactate rămân proaspete de trei ori mai mult timp. Fructele și legumele își păstrează prospețimea de cinci ori mai mult timp – datorită unui nivel de umiditate reglabil individual de pe sertar.  
DailyFresh
Compartimentele spațioase din frigider oferă spațiu pentru multe alimente proaspete. Este păstrat un nivel corect de umezeală în compartiment. Acest lucru înseamnă că fructele și legumele rămân proaspete de până la două ori mai mult.Modelele selectate au un compartiment suplimentar ExtraCool în care temperatura este mai scăzută decât în restul frigiderului, făcându-l locul ideal pentru depozitarea cărnii, peștelui și a lactatelor.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs