Aparatul electrocasnic perfect pentru fiecare casă

Maşină de spălat cu uscător supraetajat
Dacă nu există suficient spaţiu pentru a se instala două aparate unul lângă altul, majoritatea maşinilor de spălat şi uscătoarelor Miele poate fi uşor combinate sub forma unei maşini de spălat cu uscător supraetajat. În acest aranjament, maşina de spălat este întotdeauna instalată sub uscătorul de rufe. Miele oferă diverse kituri de supraetajare, pentru a asigura o conexiune stabilă între cele două aparate. Câteva kituri sunt prevăzute cu un sertar practic; de exemplu, kitul WTV 512 are un astfel de sertar. Acest sertar este ideal pentru depozitarea accesoriilor sau pentru susţinerea convenabilă a coşului de rufe în timpul încărcării şi descărcării uscătorului de rufe. 
Montare alăturată
Din punct de vedere tehnic şi vizual, maşinile de spălat şi uscătoarele de rufe de la Miele se completează perfect. Acest lucru vă permite să instalaţi aparatele alăturat şi să transferaţi uşor rufele proaspăt spălate în uscătorul de rufe. Gama ChromeEdition oferă, de asemenea, opţiunea unui panou frontal înclinat, pentru funcţionare ergonomică. O plintă, de exemplu WTS 510 (accesoriu opţional), creează spaţiu de stocare practic sub aparat şi asigură o înălţime de lucru comodă. 
Cu glisare spre interior
Toate maşinile de spălat Miele cu încărcare frontală pot fi împinse sub un blat de lucru, fiind necesară o înălţime minimă a nişei de 85 cm. Pentru această opţiune de instalare nu este necesar să se îndepărteze capacul aparatului.
Se poate încastra sub blat
Maşinile de spălat Miele ChromeEdition WDA, W 3000 şi W 5000 şi uscătoarele de rufe TDA şi T 8000 cu panou frontal drept pot fi încastrate sub blat. Dacă înlocuiţi capacul aparatului electrocasnic cu un kit de încastrare sub blat, aceste aparate se potrivesc. De exemplu, chiar şi cu aceste aparate, ansamblul se va potrivi sub un blat dintr-o nişă cu înălţimea de 82 cm. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs