Inovația pentru rezultate perfecte

Pentru dozarea corectă a detergentului trebuie să fie luate în considerare următoarele aspecte: tipul textilelor, cantitatea de rufe şi gradul de murdărire. Sună complicat. Din acest motiv, Miele are grijă de această sarcină.
Cu ajutorul funcţiei TwinDos puteţi integra două recipiente de detergent în maşina de spălat, iar aparatul va distribui cantitatea optimă pentru rufele dvs. prin simpla apăsare a unui buton.
Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea sistemului cu 2 faze de distribuire a detergentului Miele, UltraPhase 1 şi UltraPhase 2. Sistemul TwinDos distribuie ambele componente la momentul optim în cadrul ciclului de spălare. Acest lucru permite curăţarea perfectă a rufelor, redă culorilor intensitatea şi albului strălucirea.
În plus, sistemul TwinDos poate distribui în mod automat detergenţi lichizi sau balsamuri obişnuite de rufe. Pur şi simplu adăugaţi agenţii de curăţare în containere (care sunt disponibile ca accesorii Miele) şi apoi aparatul va prelua sarcina de a distribui doza corectă.
Indiferent care este decizia dvs.: Sistemul Miele TwinDos de distribuire a agenţilor de curăţare este întotdeauna alegerea optimă, uşoară şi care asigură rezultate de curăţare excepţionale. Şi dacă uneori doriţi să spălaţi rufele cu un alt detergent, chiar şi sub formă de pudră? Nicio problemă! Puteţi utiliza ca de obicei sertarul pentru detergent.
Niciun alt detergent lichid nu spală atât articolele albe, cât şi pe cele colorate la fel de bine ca 2-Phase-System de la Miele. 
Aceasta deoarece detergenţii lichizi convenţionali nu conţin niciun agent de înălbire, deoarece acesta ar distruge celelalte ingrediente. Agenţii înălbitori, însă, sunt necesari pentru îndepărtarea petelor persistente (de cafea, ceai, suc de fructe, vin roşu).
UltraPhase 2 adaugă înălbitor în procesul de spălare la momentul optim şi îndepărtează chiar şi petele persistente, precum cele de cafea, ceai, sucuri de fructe sau vin roşu. 
Vizitaţi laboratorul de chimie al Miele şi constataţi performanţele de curăţare ale UltraPhase 1 şi UltraPhase 2 la www.miele.de (produse - produse de curăţare Miele). 
Brevet: EP 2 784 205 Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs