Ce tip de aparat electrocasnic ați dori?

Mașini de spălat vase de sine stătătoare
Mașinile de spălat vase de sine stătătoare au un capac laminat rezistent la uzură, care poate fi utilizat pe post de blat de lucru. Deoarece aparatul electrocasnic nu este încorporat, proprietarii îl pot muta ușor în altă casă și îl pot instala în noua bucătărie.
Mașini de spălat vase încorporate sub blat
Ideale ca aparate electrocasnice de schimb într-o bucătărie existentă. Aparatul electrocasnic poate fi instalat sub un blat de lucru. Mașinile de spălat vase încorporate sub blat sunt disponibile în variantele alb strălucitor, maro Havanna, negru obsidian și oțel inoxidabil CleanSteel.
Mașini de spălat vase semi-integrate
Partea frontală a aparatului electrocasnic poate fi asortată cu dulapurile din bucătăria dvs. încorporată – pentru un design unitar. Alternativ, sunt disponibile opțional și panouri frontale din oțel inoxidabil cu finisaj CleanSteel.
Mașini de spălat vase complet integrate
Întreaga parte frontală a aparatului electrocasnic este mascată fie în spatele unui panou frontal de mobilier asortat, fie în spatele unui panou frontal Miele cu finisaj CleanSteel. Acest lucru permite aparatului să se integreze perfect în designul bucătăriei.
Mașini de spălat vase fără mâner cu Knock2open
Ciocăniți de două ori pe partea frontală a aparatului, iar ușa se va deschide automat – nu este necesar un mâner.
Instalare la nivelul ochilor
Încărcați fără a fi necesar să vă aplecați: toate mașinile de spălat încorporate Miele pot fi instalate la o înălțime ergonomică.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs