Dozare automată cu PowerDisk integrat.

Rezultate de curățare excelente
Descoperiți rezultate de curățare excelente cu AutoDos: primul sistem de dozare automată din lume cu PowerDisk integrat – dezvoltat de Miele. Am dezvoltat mașini de spălat vase și detergentul exclusiv cu granule de pudră ca un sistem coordonat cu precizie. În funcție de programul selectat, detergentul cu granule cu pudră este dozat automat – exact în cantitatea potrivită la momentul potrivit. Este de asemenea posibilă dozarea repetată în cadrul unui program. Un senzor din programul Automat măsoară nivelul de murdărie și adaptează dozajul în mod corespunzător.
Libertate operațională maximă
Noua generaţie de mașini de spălat vase oferă o ergonomie maximă pentru utilizator. Puteţi alege să utilizaţi sistemul de dozare automată AutoDos cu PowerDisk integrat sau să dozaţi tablete sau pudră în mod tradiţional prin camera de dozare. Dvs. decideți oricând ce detergent să utilizați.
Nu e nevoie să vă gândiți la cantitatea suficientă de detergent atunci când inițializați un program, deoarece tehnologia de dozare inovatoare cu PowerDisk ține suficiente granule de pudră pentru aproximativ o lună, sau în medie, suficient pentru 20 de programe de spălare*. Aceasta vă oferă un nou tip de libertate. Același lucru se aplică pentru AutoStart*: odată programată, prima mașină de spălat vase autonomă din lume va porni la ora dorită în ziua selectată. Acest lucru vă face viața mai ușoară și veți beneficia de o facilitate de utilizare unică.
În programul Normal 60 C Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs