Maşini de spălat vase încorporate

  Ce interfaţă cu utilizatorul preferaţi?

  M Touch S
  Operare tactilă: cu M Touch S derulați și glisați prin meniu și selectați programe folosind pictograme – la fel ca pe un smartphone. Afișajul tactil prezintă tot conținutul meniului în mod clar și concis. Această interfață de utilizator nu este doar ușor de operat: afișajul înclinat al acesteia asigură o citire facilă. Iar nu în ultimul rând, ecranul pentru afișaj este ușor de curățat.
  Butoane cu senzor
  Atunci când selectați un program folosind butoane cu senzor, o selecție largă de programe selectabile este afișată în mod clar pe panoul fascia. Numele programului și conținutul suplimentar sunt afișate prin afișajul cu text clar TFT.
  Design
  Aspectul modern în culoarea negru obsidian cu oțel inoxidabil de înaltă calitate stabilește accente speciale și se adaptează perfect la bucătărie. În funcție de model, este de asemenea disponibilă o versiune cu alb strălucitor.
  M Touch Vi
  Noul nostru afișaj M Touch Vi oferă ergonomie maximă: puteți selecta programe atingând sau glisând pe afișajul TFT mare – ergonomie pe care nu o puteți obține cu nicio altă mașină de spălat vase integrată complet.
  Afișaj TFT
  Programe și opțiuni pentru spălarea vaselor pot fi selectate sau modificate atingând simbolurile de pe panoul fascia – în mod rapid și facil. Multe programe pot fi accesate direct. Afișajul cu rând unic cu text clar TFT oferă informații ușor de citit. În funcție de model, panoul fascia poate să prezinte un logo Miele cu retroiluminat.
  Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs