Maşini de spălat vase încorporate

  Ce dim. de nișă este valabilă în bucătăria dvs.?

  Mașini de spălat vase standard
  (81 cm înălțime, 60 cm lățime) brPentru nișa standard din majoritatea locuințelor tradiționale, cu o înălțime de încorporare sub blat începând de la 81 cm.
  Mașini de spălat vase XXL
  (85 cm înălțime, 60 cm lățime)brMașinile de spălat vase de la Miele încorporate sub blat, semi-integrate și complet integrate sunt disponibile și în format XXL. Acestea sunt potrivite pentru bucătăria cu înălțimea de încorporare sub blat de 85 cm. Ideale pentru bucătării cu un blat de lucru mai ridicat. Mașinile de spălat vase XXL oferă o capacitate de încărcare cu până la 25 % mai mare pentru coșul superior pentru o flexibilitate mai mare și mai mult spațiu pentru articole precum vase de gătit cu aburi, căni și farfurii cu diametrul de până la 23 cm.
  Mașini de spălat vase înguste de la Miele
  (81 cm înălțime, 45 cm lățime)brIdeale pentru locuințele în care spațiul este limitat, însă care au totuși nevoie de tot ceea ce oferă o mașină de spălat vase Miele. Mașinile noastre de spălat vase, de 45 cm, se află la același nivel ca modelele mai mari: mașinile de spălat Miele minimaliste cu lățime de 45 cm sunt prevăzute și cu o tavă pentru tacâmuri, consum scăzut de energie și un design foarte ergonomic de coș.
  Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs