Gătit la perfecție

Nivel I de prăjire
Acest nivel este adecvat pentru toate felurile de mâncare preparate la temperatură scăzută de prăjire, cum ar fi ouăle prăjite, omletă, bacon, piept de pui, găluște, legume, chifteluțe, pește și majoritatea preparatelor înghețate.
Nivel II de prăjire
Această temperatură medie este utilizată pentru prăjirea prin amestecare și prăjirea ușoară a preparatelor precum creveții, friptura, escalopul, rulada din carne și carnea feliată. Este potrivită și pentru prăjirea ușoară a semințelor, precum și pentru prepararea de clătite din cartofi, tortilla și caramel.
Nivel III de prăjire
Nivelul cel mai mare este perfect pentru prepararea în vase wok și pentru prăjirea la suprafață a cărnii pentru tocănițe sau chiar a unor cantități mari de carne. Este foarte bun și pentru clătite.
Setarea pentru fierbere la foc mic
Multe feluri de mâncare nu sunt perfecte până când nu se adaugă sosul – de exemplu ragu sau bolognese. Cu ajutorul funcției de fierbere la foc mic, plita reglează perfect temperatura. Acest lucru împiedică stropirea, iar sosurile sunt întotdeauna gătite în mod perfect.
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs