• Revoluţia în îngrijirea profesională.
    Pentru încărcături de la 10 la 20 kg.

    Aflaţi mai multe
  • Soluţii integrate de laborator pentru rezultate consecvente şi pretecţie maximă.

    Aflaţi mai multe
  • Bun venit la Miele Professional

Tehnologia de spălare a vaselor

Rezultatele ireproșabile și Miele Professional sunt sinonime. Mașinile de spălat vase unice, cu apă proaspătă, de la Miele, și rezervorul Professional pentru acestea pentru cantități mari de vase combină integral nivelurile excelente de curățare și igienă cu perioade de lucru scurte și rezultate excelente de curățare cât ai bate din palme.

Mai multe despre tehnologia de spălare a vaselor

Tehnologia de spălare a rufelor

Tehnologia noastră de spălare a rufelor garantează rezultate la cele mai înalte standarde de igienă. În plus, tehnologiile brevetate, precum tamburul de tip fagure, asigură tratarea delicată a materialelor combinată cu o curățare de primă clasă și uscare performantă. Calandrele Miele Professional asigură o finisare perfectă, de înaltă calitate.

Mai multe despre tehnologia de spălare a rufelor

Tehnologie medicală

Siguranță sistematică – pentru rezultate excepționale de curățare și sterilizare. Procesarea excelentă a instrumentelor și a produselor de laborator din sticlă datorită aparatelor cu tehnologie inovatoare, printr-o gamă completă de accesorii și programe adaptate în funcție de aplicație.

Mai multe despre tehnologia medicală

Service

Atunci când cumpărați un produs Miele Professional, beneficiați și de servicii de primă clasă. Oferim asistență tehnică excepțională prin tehnicieni de service instruiți în acest sens. Astfel, vă puteți concentra doar pe activitățile principale.

Mai multe despre service