Despre noi

Motive bune să alegeți Miele Professional

Calitatea Miele Professional

Calitate pe care vă puteţi baza. Aparatele Miele Professional sunt dezvoltate de inginerii Miele, iar componentele selectate cu atenție sunt produse pe scară largă în propriile centre de competență din Germania și Europa. Pentru noi, ingineria germană se bazează în principal pe acordarea atenției detaliilor. Pentru asta depunem toate eforturile chiar și pentru cele mai mici îmbunătățiri.

Acest lucru înseamnă că putem garanta o durabilitate extremă a produsului și 100 % calitate în tot ceea ce facem, care nu pot fi atinse de nimeni altcineva în industrie.

 

Eficiența Miele Professional

Poziția de lider pe care o ocupă Miele Professional în domeniul calității acoperă cheltuielile pe termen lung -> Miele Professional ocupă poziţia de lider in domeniul calităţii iar acest lucru justifică valoarea iniţială a produsului. Dacă luați în considerare costurile pentru întreaga durată de funcționare a produselor noastre, veți vedea cât de economice sunt acestea. Pentru clienții noștri, ingineria germană înseamnă și eficiență de primă clasă, durabilitate, consum scăzut de apă și energie – combinate cu procese rapide și sigure, precum și tehnologie de durată, care funcționează fără probleme.

 

Performanța Miele Professional

Indiferent de cerințele privind mașinile noastre, performanța și durabilitatea construcțiilor solide ale acestora nu pot să nu impresioneze. Toate produsele noastre sunt supuse unor încercări complete privind funcționalitate și doar după ce au trecut toate testele înseamnă că sunt pregătite pentru utilizarea zilnică. Acestea vor funcționa eficient și fără probleme timp îndelungat, pentru a le permite clienților noștri să se concentreze pe sarcinile lor – asigurarea rezultatelor perfecte.

 

Ergonomia Miele Professional

Aparatele Miele Professional oferă nenumărate caracteristici inteligente și se adaptează cu precizie în la nevoile individuale. Multe din aceste procese funcționează în mod automat, însă libertatea de a ajusta parametrii programului fac utilizarea aparatelor noastre atât de rapidă și intuitivă. Simpla navigare prin afișajul cu text clar asigură o utilizare facilă.

 

Serviciul Miele Professional

Serviciile noastre încep încă dinaintea livrării produselor. Efectuăm o analiză atentă a amplasamentului, împreună cu calcule detaliate privind eficiența. Împreună cu clienții noștri creăm soluții specifice pentru cazuri individuale. Astfel, rezultă un sistem specific utilizatorului, ce garantează procese sigure și eficiente. Personalul nostru de servicii este disponibil întotdeauna pentru clienții noștri în timpul orelor de lucru. Contractele noastre de service și mentenanță adaptate individual oferă liniște fiecărui client. Din inspecțiile, servisarea și mentenanța periodice rezultă procese de lucru fiabile, astfel fiind prevenite perioadele de întrerupere și fiind protejată investiția dumneavoastră. Însă, dacă se întâmplă ceva, rețeaua noastră completă de service Miele Professional poate răspunde extrem de rapid.

Filozofie

Miele Professional fabrică produse comerciale pentru sectoarele care utilizează mașini de spălat vase comerciale, pentru tehnologia de spălare a rufelor, tehnologia de laborator, tehnologia stomatologică și medicală; de fiecare dată când sunt necesare produse inovatoare de înaltă tehnologie cu performanței excepționale privind curățarea și standarde de igienă ridicate, Miele Professional reprezintă alegerea corectă.

Mai multe despre filozofia companiei

Istorie

Timp de peste 90 de ani, produsele comerciale au reprezentat un domeniu de succes pentru Miele & Cie. KG. La început, acestea aveau forma mașinilor de spălat mari, apoi au apărut mașinile de spălat vase, iar din anii '60, și produsele medicale. Începând cu anul 2000, Miele Professional a trecut de la a fi doar un fabricant de produse la un furnizor de sisteme pentru soluții comerciale.

Mai mult despre istoria Miele

Conducere

Miele Professional International este condusă de Dl Andreas Barduna (Marketing / Vânzări) și Dl Michael Krimpmann (Tehnologie).

Activitățile operaționale ale departamentului Professional al companiei de vânzări pentru Germania se află în responsabilitatea Domnului Martin Hübner.

Mai multe despre conducerea Miele

Dezvoltarea afacerilor

În exercițiul financiar 2022, compania a realizat vânzări de 5,43 miliarde de euro. Aceasta corespunde unei creșteri de591,0 milioane € sau 12,2%. În Germania, cifra de afaceri a fost de 1,47 miliarde de euro. La 31 decembrie 2022, Grupul Miele avea aproximativ 23.300 de angajați în întreaga lume, dintre care 11.900 în Germania.

Mai multe despre dezvoltarea afacerilor

Sustenabilitate

Pentru Miele, conduita sustenabilă este înrădăcinată în valorile şi tradiţia companiei și constituie fundamentul succesului pe termen lung al corporaţiei. Miele este membru al organizaţiei pentru sustenabilitate a ONU, Global Compact şi semnatar al "Cartei pentru diversitateˮ. Miele publică un raport bienal privind sustenabilitatea.

Mai multe la Miele-Nachhaltigkeit.de