Valorile companiei

Suntem mândri de istoria îndelungată a companiei noastre, în care angajații au jucat și vor continua să joace cu siguranță un rol esențial. Aflați singuri ce probleme ne mișca si dați-ne voie să vă convingem.

Personalpolitik und Unternehmenskultur

Politicile de resurse umane și cultura corporatistă

Printr-o grijă față de oameni neobișnuită pentru acele timpuri, fondatorii companiei Carl Miele și Reinhard Zinkann au pus bazele politicii de resurse umane actuale - caracterizate de justiție socială și respect - în 1899. Această armonie autentică și cultura corporatistă unică contribuie semnificativ la satisfacția și fidelizarea angajaților. Respectul pentru drepturile muncitorilor este un lucru subînțeles.

Leistungen für Mitarbeiter

Beneficii pentru angajați

Angajații Miele realizează foarte mult - contribuind adesea printr-o implicare, abilități și creativitate peste medie în munca pe care o depun. Acestea contribuie la o parte semnificativă din succesul și identitatea mărcii Miele. Compania, la rândul ei, ofera moduri de a întreține și îmbunatîți această satisfacție și performanțele: prin recompense bazate pe performanțe, beneficii complete și orare de muncă flexibile.

Nachwuchsförderung

Promovarea noilor talente

Miele oferă numeroase domenii de munca interesante, toate contribuind la succesul companiei; iar tinerele talente sunt căutate peste tot. Oportunități de descoperire, avansare și dezvoltare se găsesc. Astfel, promovarea precisă a noilor talente are o prioritate ridicată în cadrul companiei.

Personalentwicklung und Weiterbildung

Instruirea si dezvoltarea angajaților

Dezvoltarea angajaților reprezintă o mare prioritate pentru Miele, deoarece conștientizăm în fiecare moment că angajații sunt cei care fac posibil succesul companiei. Miele vă oferă perspective variate și, în același timp, oportunități de dezvoltare în carieră și instruire pentru a asigura capacitatea de a lucra și performa a unui personalului. Aptitudinile individuale și nevoile personale sunt luate în considerare în mod particular.

Arbeitssicherheit und Gesundheitsschutz

Siguranta în munca si protejarea sanatatii

Miele depune eforturi intense pentru a promova sanatatea angajatilor de toate vârstele si pentru a le asigura acestora capacitatea de a performa. Compania garanteaza cel mai înalt nivel posibil de sanatate în munca si sprijin pentru problemele lor de sanatate în toate locatiile.

Beruf und Familie

Cariera si familia

Miele are o politica de personala prietenoasa pentru familie si promoveaza din proprie initiativa compatibilitatea dintre munca si familie. La nivel national, ne concentram asupra consilierii si sprijinirii mijloacelor de îngrijire a copiilor si persoanelor în vârsta (inclusiv consiliere pentru îngrijirea nou-nascutilor) dar si prin oferirea unui serviciu de rezerva sau urgenta pentru asigurarea îngrijirii pe termen scurt a copiilor. În plus, concediile parentale sunt un subiect acceptat si formalizat, iar parintilor le sunt oferite în mod special programe de educatie si instruire continua.

BKK Miele

BKK Miele

Înființată în 1909, BKK Miele are în urma sa o tradiție îndelungată. Bazându-se pe experiența acumulată și privind în viitor, BKK se straduiește constant să ofere tuturor celor implicați cele mai bune servicii și beneficii, în conformitate cu principiul stabilit de Miele și Zinkann, fondatorii companiei: "Immer besser!" ("Întotdeauna mai bine!")