Aplicația Miele Scout

MobileControl

Scout poate fi controlat ușor prin intermediul unei aplicații pentru smartphone sau tabletă, atunci când nu sunteți acasă. Sunt disponibile mai multe funcții variate. De exemplu, pentru Scout poate fi programat un timp de pornire diferit cu ajutorul timer-ului. Harta vă permite să urmăriți în orice moment procesul de curățare.

Afișaj evoluție

Ecranul de pornire vă furnizează toate informațiile-cheie dintr-o privire, de exemplu, modul în care se află aparatul Scout în acest moment și când va începe sesiunea următoare de curățare. Cu doar două clicuri puteți selecta un mod de curățare și puteți porni imediat aspiratorul robot.

Maparea acasă

Scout navighează sistematic prin camere. Acesta stochează în memorie traseul pe care l-a parcurs și îl folosește pentru a genera o hartă virtuală. Apoi, acesta poate găsi traseul ideal pentru curățarea completă și eficientă. Cu ajutorul aplicației, harta poate fi utilizată pentru a verifica locul în care se află aspiratorul robot într-un anumit moment, precum și locurile în care deja a curățat. Zonele favorite care au nevoie de o curățare mai frecventă pot fi programate ca atare. În plus, pot fi marcate și zone speciale pe care Scout ar trebui să le evite.

Timer

Cu Scout puteți să programați momentele de curățare a pardoselilor individual. Puteți să îl puneți la treabă, de exemplu, când nici măcar nu sunteți acasă. Scout va începe curățenia la ora selectată. Aparatul revine apoi la stația de bază de unul singur pentru a-și reîncărca bateriile. Până la 7 funcții timer individuale pot fi alese, permițând începerea curățeniei la ore diferite în fiecare zi a săptămânii. Așa că simțiți-vă liber să ieșiți din casă în timp de Scout o curăță.

Home Vision**

Utilizând ambele camere frontale puteți verifica în orice moment, chiar și din mers, dacă totul este în regulă acasă și dacă aparatul dvs. Scout muncește din greu. Puteți urmări și activitățile de curățenie ale aparatului din propria sa perspectivă. Astfel veți ști întotdeauna unde se află Scout. Butoanele cu săgeți fac navigarea aparatului extrem de simplă. Desigur, urmărirea în timp real a imaginilor camerei e codificată.

*Disponibil pentru un dispozitiv mobil (cerințe minime Android 6.0+ și iOS 11.0+)
**Dotările depind de model