Mai puțin timp în bucătărie, mai mult cu oaspeții

Intuitiv și inovator 
Cuptorul Dialog de la Miele stabilește noi standarde prin funcțiile sale unice, iar utilizarea intuitivă atrage de asemenea noi utilizatori – cu opțiunea de a controla aparatul prin intermediul unui smartphone. Cu MobileControl, puteți să trimiteți setările rețetelor direct către cuptorul Dialog de la Miele și să monitorizați la orice moment procesul de preparare. 
Meniuri M Chef sofisticate 
Acum puteți pregăti meniuri elaborate care constau din multiple componente. Datorită meniului M Chef, vă puteți concentra toată atenția asupra invitaților dumneavoastră, știind că mâncarea va fi reușită. Cuptorul Dialog de la Miele monitorizează în permanență prepararea, astfel încât alimentele sunt gătite perfect în același timp. Vă puteți aștepta la mâncăruri sofisticate cum ar fi somon pe un pat de sfeclă elvețiană și brioșe proaspăt coapte – toate preparate în același timp.
Simplitatea este perfecțiune 
Dați frâu liber entuziasmului dumneavoastră culinar – fără a vă teme de chinul de a pregăti acele preparate dificile. Cu ajutorul cuptorului Dialog de la Miele, chiar și pregătirea unui sufleu devine o experiență minunată. Bucurați-vă de libertatea de a pregăti cu exactitate acele delicatese care până acum vă impresionau. Dacă doriți, cuptorul Dialog vă va ghida pas cu pas, asigurând rezultatul perfect – iar în cazul sufleurilor, nici nu veți avea nevoie de un bain-marie. 
Cifrele exemplifică beneficiile aduse de produs